VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Vaarallinen vihollinen käyttäen taikapeili

Julkaistu: sunnuntai 19 helmikuu, 2017

Urd - vanhin Norn. Vaarallinen vihollinen käyttäen taikapeili.


Belldandy - keskimääräinen Norn. Se käyttää Silver Bell.


Skuld - nuorempi Norn. Kerran olin rakastunut Loki ja siksi ei voi nostaa käsi häntä vastaan, koska he eivät uskalla tehdä.


Hel - Lokin tytär omistajan valtakunnan kuollut, Helheim. Elokuva - kaunis, mutta hyvin surullinen tyttö lasit suorittaessaan hänen päivää kirjastossa, rakastava lukea Shakespearea. Hän on varma, että hänen isänsä vihaa ja yrittää vahingoittaa häntä läpi kivun tuottamisen Majur että psykologisesti hän korvasi oman tyttärensä. Vuosisatojen keskuudessa suoritettuun jäätiköt ja pimeys Kanon Puku
, Hel unohtaneet, miten hymyillä ja muuttui kylmä pitoisuus. Se on kuitenkin hyvin paljon luokkatoveri Mayur Kotharin, rikas ja sivistynyt nuori mies, joka jotenkin onnistunut löytää yhteistä kieltä hänen kanssaan, selittää lainaukset ja metaforat.


Punya (tai Al-chan) - tulos epäonnistunut kokeilu päivystää "Dead Souls", jotta "kesyttää" Mayura isä. Erittäin söpö aave jotka näkevät vain jumalat ja isä Mayura. Et-chan sanoi yhden sanan: "Punya!", Mutta eri intonaatiot, ja mukana kaikkialle Loki.


Kotharin Kakinouti - luokkatoveri Mayuri Cosplay Finland
, aiheuttaen sen pysyvä kateus: Erinomainen tutkimus, perillinen varakkaaseen perheeseen, ja jättää täysin huomiotta kaikki yrittää Mayura tavata hänet. Hän rakastaa lukiolainen, ja antaa kaiken aikansa vuodelta. Ylpeys ja arvokkaasti yhdessä viehätys samanlainen Loki että huomata paitsi tarkkaavainen Yamin, ja Mayura.