VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Ao no Exorcist Puku

Sininen manaaja (青の祓魔師(エクソシスト) Ao ei Ekusoshisuto?) on manga kirjoitettu Kazue ja Katō. mangan on sarjanimike, hypätä Square -lehti jonka jälkeen Shueisha HUHTIKUUTA 2009 lukuihin kerätä kymmenen tankōbon tilavuuksia on 12. JOULUKUUTA 2012. [ 1] tarinan Okumura rin, teini joka havaitsee tuotteensa hänen isänsä oli mahtava Sparda Satanissa syntynyt kaipuusta ihmisten nainen ja luumupuiden ajan perillinen sai valtaa. Kun Satanissa tappaa hänen huoltaja, rin päättää tulla manaaja jotta hänen father.


se hyväksyttiin osaksi anime televisio sarja A-1 kuvia vuodesta 2011, jotka on mukautettu osaksi elokuvan anime JOULUKUUTA 2012. [ 2] neljässä tasossa seuraavasti Media on myöntänyt toimiluvan mangan Pohjois-amerikan tuotanto, jossa ensimmäinen tilavuus vapauttaa 5. huhtikuuta 2011.


tarinan Okumura rin teini epänormaali klinikassa voimaa ja kestävyyttä ohella Yukio veljen, ottivat esille isä Shiro Fujimoto. eräänä päivänä rin saa selville, että hänen isänsä oli mahtava Sparda luumupuiden vahvimpia kaikki demonit . Todistamassa Shiro kuolee suojaamaan häntä, rin päätyy vartija tekee sen, mitä hän pyysi häneltä tekemättä: demoni taistelupelistä blade Kurikara, joka rajoittaa demonista kykyjä, sen scabbard. tuosta päivästä lähtien rin ei vain pysyvän demonisia ominaisuuksia, kuten goottityyppisen, joita tuotiin esille korville, Fiery "härkää sarvista" ja takavalo, myös valtuudet sytyttää itsensä sinisiksi jotka voivat tuhota lähes kaiken touch.


on Fujimoto on hautajaiset, rin on kohdatessa Mephisto Fujimoto Pheles ystävä, joka olisi samaa mieltä rin haluaa tulla manaaja kuten hänen huoltajan pitäisi vahvistua ja päihittää Satanissa. rin laukaiset kansisuojakytkimen arvostetussa totta ristin Academy, joka on oikeastaan Japanin haara kansainvälinen järjestö, jonka suojella ihmisten maailmaan, Assiah, demoneista ja muista demoni-maailmaan, Gehenna. rin osallistuu erityinen manaaja kurssin, jonka olemassaolo tunnetaan vain muutamia. hän yllättää, hän toteaa, että hänen veljensä Yukio on jo veteraani manaaja ja on yksi Hänen teachers.