VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Fairy Tail Puku

Satujen takavalo (フェアリーテイル Fearī Teiru) on japanilainen manga-sarjaan kirjallisesti ja Hiro Mashima. Se on julkaistu lehden viikon jälkeen Shōnen 2. elokuuta 2006, ja hän on ollut Kodansha julkaissut 30 tankōbon vientimääriään, yksittäisiä kappaleita julkaistu tankōbon Kodansha määriä, joista ensimmäinen julkaistaan 15. joulukuuta 2006 ja 37th volume julkaistaan 20. huhtikuuta 2013. satu takavalo seuraa the Adventures of Lucy Heartfilia, Wizard -toiminnon (魔導士 madōshi? ), joka yhdistää todistuksen ohjatut toiminnot' Guild ja lyöttäytyi yhteen heidän kanssaan guild Natsu Dragneel jäsen etsiä Dragon Igneel.


luvut on muutettu on tuottama anime-sarjan A-1 kuvia ja Satelight, joka alkoi Japanissa vuonna 2009. Lisäksi A-1 kuvia ja Satelight on kehittänyt viisi video animaatiot, animoitu kokoillan elokuvan satujen takavalo elokuva: Phoenix Amahaganen papittarena ja vannonut taistelevansa ja kuudes alkuperäinen video animaatio, joka on elokuvan esiosa. sarja päättyi 30. maaliskuuta 2013. Päivän kuluessa siitä, kun kyseinen ilmoitus, eli 4. maaliskuuta Mashima ilmoitti hänen Twitter-tili että anime ei pää ja se uusintoja anime alkaa järjestelmässä piilevien TV Tokyo otsikon alla satujen takavalo parhaiten 4. huhtikuuta 2013.


sarja on alun perin tarkoitettu englanninkielinen julkaistaan Yhdysvallat del Rey manga, joka on alkanut vapauttaa siirrettävinä levyinä yksittäisten 25. maaliskuuta 2008 ja päättyi sen tilavuuden kanssa vapautettu 12 syyskuuta 2010, joulukuuta 2010, Kodansha USA:n käyttöoikeus sarjakuvien sarja del Rey, ja on sittemmin jatkunut eivätkä pohjoisamerikkalaiset vapauta.Kaakkois-aasian verkoston yleisimpiä Animax Asia -SIVUSTO englanninkielinen suomenkielinen versio kolmen kauden sarja vuodesta 2010 vuoteen 2013 mennessä. anime on lisensoitu Funimation Entertainment on englanninkielisen version pohjois America.