VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Black Butler Puku

Black Butler (黒執事 Kuroshitsuji?) on manga ja kirjallisesti Yana Toboso. kiintotähtenä 16. syyskuuta 2006, on ollut sarjanimike Square Enixin manga shōnen


lehti kuukausittain GFantasy. sarjan seuraa Sebastian Michaelis, demoninen Butler jota sitoo on yliluonnollinen sopimuksen palvelemaan Phantomhive avaruuskerhon" toisena osapuolena, kolmetoista vuotias pää Phantomhive noble perheen ja yrityksen omistaja, joka maailman kolkkaan yritys Funtom lelun valmistaja. vastineeksi, kun Sebastian on auttanut avaruuskerhon" toisena osapuolena valmis kaikki hänen tehtävissä, joita ovat muun muassa aikaisemmin hänen vanhempiensa kuolemia, Sebastian saa kuluttaa hänen sielunsa. ilmoitettiin että HEINÄKUUTA 2008 anime tällä sopeutumisella, Shinohara Toshiya tuottamien A-1 kuvia, odotettiin, kun kansainvälisillä filmifestivaaleilla lokakuuta 2008, minkä jälkeen määrä on päättyi 24 episodia. toisenkin kauden yleisimpiä 2010 Spanning 12 hoitojaksot, joissa kaksi uutta päähahmoa, Alois Trancy ja Claude Faustus. sarja on ollut lisensoitu jeni paina Pohjois-amerikassa ja se julkaistaan jeni Plus -elokuuta 2009 kysymys Lehteen ensimmäinen anniversary.


vain kivenheiton päässä Lontoosta löytyy manor house of maineikkaalle Phantomhive ruhtinaskunnaksi muutetun kreivikunnan ja sen sauvoja, avaruuskerhon" toisena osapuolena Phantomhive. yöllä Phantomhive avaruuskerhon" toisena osapuolena kymmenentenä syntymäpäivä, tulipalon jalkoihin hänen manor. poika istui puuttuu kuukausi ennen kuin palautat salaperäinen musta hopealla pleteroitu epäjalo metalli Butler, Sebastian Michaelis, näyttää siltä, että Butler on yksinkertaisesti paras on ammattinsa ennakointi, hänen nuori päällikön on myös suorittaa ne parhaan kykynsä mukaan; tietävätkö he, palvelija on oikeastaan että demoni tuli voimaan avaruuskerhon" toisena osapuolena kanssa sopimuksen, jossa hän lupasi pojan tavoitteen toteuttamiseksi kostaa näille tuhopolttajille vastineeksi hänen sielunsa. Sebastian Michaelis poikkeuksellisen uskollinen Butler, on jatkuvasti vastustajan puolelle ja avaruuskerhon" toisena osapuolena valmis suorittamaan hänen nuori päällikön toiveita, sillä kun Queen's Guard dog nauttimansa top ison-britannian underworld pikkupoika on myös vaikeuksia matkan varrella. Musta Butler on asetettu Victorian aikakaudelle, ja Tuo mukanaan tyypillinen kaunopuheinen sen rajoitetun ajan.