VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Assassin's Creed Puku


Assassin's Creed: Revelations Cosplay Puvut
€2,797.79  €795.37
72%
OFF

Assassin's Creed Syndicate Cosplay Puvut
€899.29  €337.73
62%
OFF

Assassin's Creed Yiwei Cosplay Puvut
€1,298.97  €415.67
68%
OFF

Assassin's Creed Assassin 1 Cosplay Puvut
€549.57  €274.78
50%
OFF
Assassin'S Creed on historiallinen toimintaseikkailu avoimen maailman hiiviskely pelien sarja, joka koostuu viidestä tärkeimmät pelit ja joukko sivuhahmoja työvälineitä, sillä vuoteen 2013. pelit on ilmestynyt PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows, Mac OS X -Liitinpää Nintendo DS, playstation portable, PlayStation Vita, iOS, HP webOS, [ 1] Android, Nokia Symbian Windows-puhelimen ympäristöissä, ja Wiin U.


tärkeimmät pelit pelisarjan kehitettiin Ubisoft Montrealin kehittämän, yksinpeliä ja Ubisoft animaatioelokuvafestivaali Annecyn vuoden valitsemamme ratkaisut, ja kädessä pidettävä monikaistainen pelejä Gameloft ja Gryptonite Studios, lisää kehittämistä Ubisoft Montrealin kehittämän. sarja on otettu hyvin vastaan yleisö ja kriitikot, ja sen pelejä on myyty yli 55 miljoonaa kappaletta jo maaliskuuta 2013. sarjan haki innoitusta uuden Alamut että Slovenian kirjailija Vladimir Bartol, ja niitä pidetään joidenkin mukaan se voi olla jälkeläinen Prince of Persia series.


Assassin Creed pelejä tullit vuonna 2012, ja niissä Desmond etsiminen Brighthelmin kylän baarimikolle kilometrien aikana, joka on Jälkeläinen useita rivejä joiden Assassins. Olisin kuitenkin esille salamurhaaja, hän pakeni hänen perhe tulee nomadikansoihin etsimään yhteistä lifestyle, ja hänhän on alun perin sieppasi megacorporation Abstergon kulttuuriteollisuus, nykyajan face suistanut koko Templar jotka ovat tietoisia Desmond on suvusta. Desmondin pakko käyttää "Animus", laitteen. Laitteen avulla hän voi koe hänen ikivanhojen muistoja. Abstergon pyrkii löytämään sen sijainti useita syntyä artefakteja tai kappaleet paratiisista", jotka pitävät paljon valtaa, ihmiskunnan ja muuttaa sen kohtalo, joka kokoaa ihmiskunnan yksi yhtenäinen ryhmä. Desmond kokee myös pienellä tiimillä on nykyajan; sopia työskennellä niiden kanssa Desmond käyttää oman versionsa Animus (Animus 2.0 ) koe muistot hänen isiensä ja näe, miten paikat uusia Eden siten, että ne voidaan ottaa talteen ennen Abstergon voi tehdä. Nauti nämä muistit, jotkut kyvyt ovat geneettisesti pääsi valumaan Desmondin, tunnettu ilmaus vaikutus, joka antoi hänelle joitakin salamurhaajan taidot Hänen edeltäjänsä taidot sillä hinnalla, että elää useita sarjoja muistot ja henkilöitä hänen mind.


Animus sisällä Desmond pureutuu muistoja salamurhaajien Altaïrin ibn-La'Kharzain raa'asta murhasta Quettassa alun perin erotetun Assassin'S toimi voit lunastaa itse kolmannen ristiretken aikaan; Ezio Auditore da Firenze, salamurhaaja aikana Italiassa myöhään 15:llä ja 16 alussa vuosisatojen ajan renessanssia; ja Ratohnhaké:tonnin, joka tunnetaan myös Connorin puolikkaan isäparkaansa, puoli-Britannian Assassin'S Amerikan vallankumous, nämä tapahtumat, Desmond oppii hatunnostoa yhteiskuntatieteille profeetallista maailmanloppu vuonna 2012 sillä entisen Animus testi aihe, jollei 16, samoin kuten holografinen lajin luvut päiväämistä aikaisemmaksi ihmiskunta. monta vuotta sitten valtava auringon heijastumat miltei hävitettiin kaikki elämä ja toinen uhkaa tehdä samoin. toisella auringon heijastumat lähestyy kovaa vauhtia, meidän on Desmond käyttää muistot hänen isiensä hankkia tietämys, lue totuus ja etsi palat Eden tallenna humanity.