VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Shrek Puku


Shrek - Piparkakkumies aikuisten asu
€187.03  €87.89
53%
OFF

Shrek Deluxe aikuisten asu
€196.38  €93.07
53%
OFF


Shrek Kolmas Fiona aikuisten asu
€171.44  €82.72
52%
OFFShrek on pitää vuoden 2001 Amerikan tietokoneanimoidun Final Fantasy-komedia tuottama elokuva PDI/DreamWorks, vapautettu nauti yhteistyössä Dreamworksin kanssa luodusta eksklusiivisesta sisällöstä kuvia, ohjannut Andrew Adamsonin ja Vicky Jenson Button, jossa on äänet Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, ja John Lithgow. Se perustuu löyhästi William Steig vuoden 1990 satu kuva kirjan Shrek!- ja hieman toimii elokuvan irvikuva, ja se olisi kohdistettava määriteltyihin romaanista muita elokuvia eri lasten fantasiat (pääasiassa animoitu Disney-elokuvien). elokuva ottaneet huomattavia muille pop-musiikin käyttö; soundtrackillä on musiikkia Smash suu, ankeriaat, Joan Jett, Proclaimers Jason Wade, baha miehiä, ja John Cale## kertoi firmansa (joka kattaa Leonard Cohen).


oikeudet kirjoja oli alun perin ostaneet Steven Spielberg vuonna 1991, ennen DreamWorks, kun hän ajatteli siitä, että perinteisesti animaatioelokuva perustuu, mutta John H. Williams vakuuttunut hän voisi saattaa elokuva DreamWorks vuonna 1994, kun studion, ja filmi esitettiin nopeasti aktiiviseen kehittämiseen Jeffrey Katzenberg Sen jälkeen oikeudet olisivat ostaneet studio vuonna 1995. Shrek alun perin näyttelijät Chris Farley tekemään äänellä päähenkilö, tallennus noin 80 % -90 % vuoropuheluaan. Mutta koska Farley kuoli vuonna 1997 ennen kuin hän voi saattaa työnsä päätökseen, Mike Myers on kytketty tekemään työtä sen eteen, että hahmo, kuka sen jälkeen, kun hänet ensimmäiseen tallenteeseen päätti hänen kielen Skotlannin korostus. elokuva sai alun perin suunniteltu liikemallinnettua liikettä, mutta sen jälkeen huonoja tuloksia studio päätti saada PDI auttaa Shrek saa lopullisen tietokoneanimoidun look.


$484,4 miljoonaa worldwide box officen, elokuva oli kriittistä ja kaupallinen menestys. Shrek sai myös ylennystä ravintoketjuihin kuten Baskin-Robbins (elokuvan DVD-julkaisu) ja Burger King, tämä oli esimerkkinä animoitu elokuva aikuisten arvoinen, ja monet aikuisille sisäpiirin vitsejä ja teemoja mutta niin yksinkertainen, että juoni ja huumori vedota lapsia. Shrek voitti kaikkien aikojen ensimmäinen Academy Award -palkinnon parhaasta animaatioelokuvaan ja Academy Award -palkinnon parhaasta Sovitetusta käsikirjoituksesta. elokuva keräsi myös kuusi kahdella BAFTA, mukaan lukien nettosi BAFTA-palkinnon parhaan näyttelijän on tukea Eddie Murphy hänen voice-over suorituskyky kuin aasi, ja voitti nettosi BAFTA-palkinnon parhaasta sovitetusta käsikirjoituksesta. elokuva tärkein (ja arvo) merkki myönnettiin omasta tähti Hollywood Walk of Fameen toukokuussa perustettu 2010.


Shrek DreamWorks ensisijaisena Pixarin kovin kilpailija alalla kokoillan elokuvan animaatio, erityisesti tietokoneanimaatioiden. elokuvan menestykseen DreamWorks sai kolme jatko-osia, Shrek 2 Shrek Kolmas Shrek Forever jälkeen, kaksi loma Specials, Shrek ja pelkää Shrekless ja miniatyyripeli film, Saapasjalkakissa. viides elokuva, suunnitellun viimeinen sarja, peruutettiin vuonna 2009 ilmoituksesta, että neljännen elokuvan sarjan päätökseen. elokuvan menestykseen myös muut, kuten videopelejä, musiikillisia ja jopa sarjakuvien mukaan Comics.

Dark Horse