VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Code Geass Puku


Code Geass Leila Malcal Cosplay Puku Asut
€159.86  €137.00
14%
OFF
Koodi Geass: Lelouch on kapinaa (コードギアス 反逆のルルーシュ Kōdo Giasu: Hangyaku n:o Rurūshu), kutsutaan usein vain Koodi Geass, on japanilaisen animen sarja Auringonnousu, ohjannut Gorō Taniguchi, jonka Ichirō Ōkouchi, alkuperäisen luonteen malleja manga tekijät kiinnitin. vaihtoehtoiseen tulevaisuuteen, joka on sarjan keskittyy siihen, miten entisen prinssi Lelouch Lamperouge saa virtaa tunnettu Geass ja päättää käyttää sitä voisi pilkkoa pyhä Britannian imperiumin keisarillisen monarkiaa suurvalta, jolla on valloittanut live eri countries.


koodi ensin Geass pidettiin Japanin uudeksi pelattavaksi hahmoksi japanilaisen radiojärjestelmä kuin 5. lokakuuta 2006, 28. heinäkuuta 2007. Sen jatko-osa sarjan, koodi Geass: Lelouch on kapinaa R2 (コードギアス 反逆のルルーシュR2 Kōdo Giasu Rurūshu Āru Hangyaku ei Tsū), pidettiin MBS ja Tokio-radiojärjestelmä 6. HUHTIKUUTA 2008 -28. syyskuuta 2008. sarja on mukautettu eri manga- ja luimme valo osoittaa Euroopan yhteisön ja sen jäsenvaltioiden sekä entisen mellastusta on haettu eri vaihtoehto TV-sarjoista. Bandai Entertainment myös toimiluvan saaneita useimmat osat Mistä pelisarjan englantilaisessa vapauta joulukuussa 2007, heitän sarjan kahden TV-piirrossarjan verkkoon, mutta suurin osa manga- ja luimme valo on myös julkaistu Yhdysvallat Bandai.


TV-anime-sarjalle on otettu hyvin vastaan Japanissa, ja sitä myytiin yli miljoona ja Blu-ray Disc tilavuudet. Sekä siimaa voittanut useita palkintoja Tokion kansainvälisen anime anime Animage oikeudenmukaista, Grand Prix, ja animaatio Kobe Bryant tapahtuma. Kriitikot ovat ylistäneet sarjaa myös laajan yleisön muutoksenhakutuomioistuin sekä ristiriidat osoittaneet näitä ominaisuuksia ympäri yksi tärkeimmistä hahmoista ja moraalisia kysymyksiä presented.