VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Inu X Boku SS Puku

Inu × Boku SS (妖狐×僕SS Inu Shīkuretto Sābisu Boku, palaa. koirien ja minun salainen palvelu), tunnettu myös nimellä Youko x Boku, on japanilainen manga-sarjaan kirjallisesti kaakaota ja Fujiwara. anime David tuotannon sopeutumista yleisimpiä Japani tammikuusta maaliskuuta 2012. [ 1] anime on lisensoitu Filmworks Sentai suoratoistoon ja kotona video vapauta Pohjois-amerikassa. [ 2] että


Maison de Ayakashi (メゾン・ド・章樫 Mezon eivät Ayakashi), tunnetaan paremmin nimellä Ayakashikan (妖館), on korkeatasoinen turvallisuus huoneisto rakennuksessa, kuin missä ihmisten esivanhempien demoni tai youkai, sijoittautua, jokainen vartioima oman salaisen palvelun bodyguard. youkai tyttöä nimeltä Ririchiyo Shirakiin siirtyy Ayakashikan toivovat rauhasta ja hiljaisuudesta, vaan hän on puolustuskyvytön ja palvelemaan salaisen palvelun agentti, Miketsukami Sōshi.


ensimmäinen neljää nidettä manga ovat Prologue, että tilavuuden neljä, jossa he on hallussaan Karuta jättäen hänet koomaan moneen kuukauteen, vaan käyttää Youkai hyökätä muut asukkaat sekä Maison de Ayakashi. johtuu tästä, lähes kaikissa jäsen kyseessähän ovat tappaneet. Osassa 2 tapahtuu 23 vuotta myöhemmin, kun nämä ovat reincarnated.