VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Star Trek Puku
Star Trek musta aikuisten Undershirt
€140.27  €67.21
52%
OFF
Star Trek salainen haluaa puna-asuinen
€124.68  €62.04
50%
OFFStar Trek on amerikkalainen science fiction viihde franchise luotu geeni Roddenberry ja tällä hetkellä omistukseen CBS ja ratkaisevin. Star Trek: alkuperäisestä sarjasta ja sen näytellystä TV spin off näkyy, Star Trek: seuraavan sukupolven, Star Trek: Deep Space yhdeksän, Star Trek: Voyager ja Star Trek: Enterprise sekä Star Trek elokuvan sarja muodostavat tärkeimmät Canon. Tästä on seurannut myös Star Trek: The Animated Series.


westernejä kuten perävaunun junan ja samalla Horatio Hornblower sarjakuva- ja Jonathan Swiftin luomaa jättiläistä on matkan aikana sisäänhengityksen Roddenberry kun hän loi maailman ensimmäisen Star Trek. Se noudatti tähtienvälinen Adventures of James T. Kirk ja lentohenkilöstön tutkimista alus on 23. vuosisadan tähtienvälinen "Yhdistyneet federaation eri planeettoja" - Starship Enterprise. ensimmäinen sarja, joka tunnetaan "Alkuperäinen sarja" julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1966 ja ne etenivät kolmen kasvukauden ajan NBC. Nämä seikkailut jatkuu myös lyhytaikaista Star Trek: The Animated Series ja kuusi kokoillan elokuvia, joista neljä spin off tv-sarja Sittemmin: Star Trek: uusi sukupolvi ja sen jälkeen miehistön Starship Enterprise uusi vuosisata asettaa alkuperäisen sarjan, Star Trek: Deep Space yhdeksän ja Star Trek:


Voyager, aseta samaan aikaan pidetty samalla tilalla uuden sukupolven; ja Star Trek: Enterprise (yritys), sijoittuu aikaan ennen alkuperäisestä sarjasta, alkuaikoina matka ihmisten menoa. lisäksi neljä seuraavan sukupolven kokoillan elokuvia on tuotettu. Vuonna 2009 esiosa alkuperäisen sarjan (asetettu vaihtoehtoisen aikajanan) Star Trek siinä on uusi valettu kuvailemasta nuoremmille versioita tulevan miehistön yrityksemme vapautettiin. jatko-osa tässä elokuvassa, Star Trek pimeyteen, kansainvälisillä filmifestivaaleilla on 16. toukokuuta 2013.


Star Trek on ollut kulttihitti ilmiö vuosikymmeniä. sarjan vanhoja faneja kutsutaan Trekkies tai Trekkers. pelisarjan kattaa suuren joukon spin-off-yritysten kuten pelejä, figuureja, paljon rikosromaaneja, lelut, ja sarjakuvien. Star Trek oli nähtävyys teemaversion Las Vegasissa vuonna 1998 aloitetut ja suljettu syyskuuta 2008, tai ainakin kaksi Museum näyttelyesineitä kivuliasta rekvisiittaa matkustamaan Maailmassa. sarja on jopa omat täysivaltainen rakennettu kieli, Klingon, ja sitähän useat parodiaa on laadittu Star Trek ja jalkapallofaneille, vaikka lopussa Star Trek hoitojaksot televisiossa, tuulettimen ovat tuhoutuneet tuotettu void.


Star Trek on tunnetusti vaikuttaa ulkopuoliseen maailmaan science fiction. Se on mainittu innoittaa useita teknologisia uudistuksia kuten matkapuhelimen. Lisäksi näytä on tunnetusti progressive kansalaisoikeuksien kantoja. alkuperäisen sarjan televisio oli yksi ensimmäinen monirotuinen lähetyksiin tai ja ensimmäinen televisioidaan muun-rasistisen suudelman. Star Trek viitteet voi löytyy eri puolilta populaarikulttuurin elokuvista kuten sukellusvene trilleri Crimson tukisi etelän että piirrossarjaa Park.