VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Bincho-tan Puku


Bincho tan Cosplay-asu Bincho-tan
€171.44  €72.38
58%
OFFBinchō-ruskea tai valkoinen nestemäisellä puuhiilellä tai binchō-zumi (備長炭) on perinteinen harmaa Japanin. Se aloituspäivämäärät Edo aikana, jolloin Genroku aikana ympäristövaarojen arviointi ja käsityöläisen nimeltä Bitchū-ya Chōzaemon (備中屋 長左衛門). Paikalle alkoi olla Tanabe, Wakayama. raaka-aineen korkkitammia, erityisesti ubame (Quercus phillyraeoides) virallisessa puuhun Wakayama alueita. Wakayama edelleen merkittävä valmistaja laatu puuhiili, ja Minabe, jotka tuottavat enemmän Wakayama binchō-tan kuin tavallisessa kaupungissa Japanissa. Binchōtan on sulloa nestemäisellä puuhiilellä tai jotta masto ei kallistu taaksepäin


charcoal. luonnonfosfaattien jauhatushienouden määrittämiseksi ja korkea laatu binchō-tan kirjautuvat höyryttäminen korkeissa lämpötiloissa (noin 1000 oc). Vaikka usein ajatellaan, että binchō-tan palovammoja kuumaa, se itse asiassa palovammoja lämpötila on alhaisempi kuin tavallisten harmaa mutta pidemmäksi ajaksi. [viite], sillä tarvitaan se ei vapauta savuun tai muihin paha haju, se on suursuosikki on unagi (makean veden ankerias) ja yakitori (vampyyrin metsästysmuistona seinällä Kana). kokkien. liittyy moottorin valmistaneen alueella, ja tältä osin nimi binchō-tan on tullut laajemmasta käytöstä nimeämään valkoinen harmaa yleisesti ottaen ja siinäkin tuotteet Japanin ulkopuolelta, sekä muita lajeja ovat olleet käytä name.


haluaa erottaa edellä mainitut "ei-pure" -tuotteita, kapinoidaan soita binchō-tan tuotettu Wakayama kishū binchō-tan.Binchō-tan on löytänyt muuta kuin polttoaineena, ja koska kyse on lukuisista pienistä ihohuokoset, se sulauttaa itseensä kemiallisia aineita. [viite] bittiä tarvitaan voidaan lisätä riisin keittämisen aikana voit poistaa Liitumaiset maku, joka tulostetaan kenkä-kaappeja imee hajut ja aseta huoneita raikastavat ilman on paljon enemmän oletettavasti koituvien hyötyjen ja terveyden arvot valkoinen harmaa. [viite] tällä hetkellä tarvitaan on useita binchō-tan-pohjaisia kuluttajatuotteita markkinoille kuten sukkia, paitoja, shampoo, kosmeettisten tuotteiden ja monen muun Lontoon yakitori. Bincho ravintola on saanut nimensä binchō-tan.


Binchō-ruskea tai valkoinen harmaa vaikeampaa kuin musta harmaa, ja renkaat tekevät kuuluu metallista ääntä kun niitä lyödään. Tuulikellot ja, tankin ( "harmaa-ksylofonin on valmistettu se.