VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Hack//Sign Puku


Silvontaa G. U. Endrance Cosplay asu
€397.47  €72.38
82%
OFF

Silvontaa merkki hirviä Cosplay asu
€397.47  €82.72
79%
OFF

Silvontaa merkki Krim Cosplay asu
€397.47  €67.21
83%
OFF

Silvontaa merkki Tsukasa Cosplay asu
€397.47  €82.72
79%
OFF


Silvontaa G. U. Atoli Cosplay asu
€397.47  €86.86
78%
OFF

Silvontaa G. U. Kuhnin Cosplay asu
€397.47  €72.38
82%
OFF

Silvontaa merkki BT Cosplay asu
€397.47  €72.38
82%
OFF

Silvontaa keltainen Cosplay asu
€397.47  €67.21
83%
OFF.Silvontaa//Prosenttimerkki (tavaramerkin suojaaman .silvontaa//merkki) anime tv-sarjan ohjasi Kōichi tuottamien Mashimo studio Bee junan ja Bandai Visual, se on yksi neljästä alkuperäisestä juonet .raivaamme tiemme pelisarja. kaksikymmentä kuusi episodia yleisimpiä televisiossa ja kolme ylimääräisiä bonus jaksot (Intermezzo, vetävät yhtä köyttä, ja lahja) julkaistiin DVD-elokuvan alkuperäinen video (OVAs). sarjan ominaisuudet merkki Yoshiyuki Sadamoto suunnittelu, joka tunnetaan hänen työstään Evangelionin, [ 2] ja käsikirjoitus Kazunori Itō, joka kirjoittanut käsikirjoituksen ensimmäisen Realistista sodankäyntiä Shell elokuvaksi. [ 3] sävelsi Yuki Kajiura ja merkitse Leonan toinen yhteistyössä Kōichi Mashimo. [ 4]


.silvontaa//merkki on vaikutteita psykologisia ja sosiologisia aiheita, kuten ahdistuneisuus, eskapismia, ja ihmisten välisiä suhteita. [ 5] [ 6] sarjan keskitytään Wavemaster (magic käyttäjä) nimeltä Tsukasa eräs pelaaja luonnetta virtual-reality massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) nimeltä Maailman. Tsukasa herää itse luolasto maailmassa, mutta hän kärsii lyhytkestoisen muistin kuten hän se saa miettimään, mistä hän on ja miten hän oli, että tilanne pahenee, kun hän löytää hän ei pääse kirjautumaan ulos ja on jäänyt puristuksiin pelin. Siitä lähtien yhdessä muiden pelaajien kanssa Tsukasa muinaisesta mysteeristä selvittää totuus hänen epänormaali situation.


näytä kansainvälisillä filmifestivaaleilla Japanissa Tokion välillä 4. huhtikuuta 2002 ja 25. syyskuuta 2002, koska kuten toimittaa lähetyksiä Itä-aasian tavanomaista Kaakkois-aasiassa , Etelä- ja ja Latinalaisen Amerikan anime televisioverkko, Animax, ja Yhdysvallat, Nigeria, Kanadan ja Yhdistyneen kuningaskunnan hyväksi piirretty verkko, YTV ja AnimeCentral (Englanti ja Japani) vastaavasti. Se on jakaantunut Yhdysvallat Bandai Entertainment.


juoni etenee verkkaiseen tahtiin vauhtiin, ja on monta kerrosta - katseluohjelma on usein syöttää vääriä tietoja ja johdateltu sivuraiteille, mahdollisesti saa aikaan hämmennystä kunnes todellinen luonne paljastuu tapahtumat loppupuolella Sarjan. Se luottaa hahmojen kehitystä ja on vähän toimintakohtauksissa; suurimman osan ajasta hahmojen välistä vuorovaikutusta on esitetty tapa käydä vuoropuhelua. englannin kielen vastaanotto .silvontaa//on ollut pääasiassa myönteistä, mutta osa näistä lähteistä olisivat vaikuttaneet kielteisesti sarjan arvosteli sen seurauksena, että sillä hidas tahti ja merkki-ohjatut storyline.