VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Alice in Wonderland Puku


Alice Cosplay asu Liisa ihmemaassa
€187.03  €74.45
60%
OFF
Alice julkistettiin 1865, kolme vuotta pastori Charles Lutwidge Dodgson ja pastori Robinson Duckworth souti merimieskokelaan veneessä 4 heinäkuuta 1862, [ 4] ylös Isis siten, että kolme nuorten tyttärien Henry Liddellin (Oxfordin yliopiston varakansleri ja Kristuksen kirkon): lorina Charlotte Liddell (13-vuotias, syntynyt 1849) ( "Prima" kirjan esittää yhden alustavan huomautuksen selventääkseni siteeraamaan); Alice Liddell Pleasance (iältään 10, syntynyt 1852) ( "Secundasta) Etelä-afrikkaan" tähän mennessä osannut esittää yhden alustavan huomautuksen selventääkseni); Edith Mary Liddell (8-vuotiaat, joka on syntynyt 1853) moottorin käynnin + -releen ( "Tertia" esittää yhden alustavan huomautuksen selventääkseni siteeraamaan).


matka alkoi sulaa hulluutta sillan lähellä Oxford ja päättyi viiden mailin päässä Godstow kylässä. koko matkan ajan rovasti Dodgson kertoi tytöille tarina, joka oli tytön roskiksen Alice joka lähtee etsitkö seikkailu. tytöt, ja hahmosta tulikin Alice Liddell pyysi Dodgson kirjoita se muistiin hänen." Hän alkoi kirjoittaa käsin kirjoitetun tarinan seuraavana päivänä, vaikka se aikaisin alkaenversiosta nro On ohitse. tytöistä ja Dodgson otti jälleen yhden vene matkan kuukausi sen jälkeen kun hän selvitti yksityiskohtaisesti valmisteltavaa juoni tarina Alice, ja marraskuussa hän aloitti parissa earnest.


käsin kirjoitetun, että täydellisempään suuntaan hän tutkijana luonnonhistoria siitä, että eläimet esittely kirjassa kuvatun kaltaisia, ja sitten tulivat kirjan tutkia myös muissa lapsille etenkin lapset uudelleen George MacDonald." Hän lisäsi siihen oman kuvissa mutta lähestyi John Tenniel kuvaamaan kirjan julkaisemista varten ilmoitin, että tarina olisi ollut hyvin mukaan olisin halunnut lapsia.


26 marraskuuta 1864 hän antoi Alice omakätinen käsin kirjoitetun Alice seikkailuista maaperään, jonka Dodgson kuvat itse, nettotuloistaan kiintiö A joululahja on hyvä lasten muistoksi kesäpäivän biisi". jotkut, muun muassa Martin Gardner, arvailla oli aikaisempaan versioon, joka tuhoutui myöhemmin Dodgson kun hän kirjoitti uuden entistä tarkempia hand. jäljennös


mutta ennen Alice sai hänen kopiointi, Dodgson oli jo sen valmistamiseksi julkaisu- ja laajentaa 15,500-sana alkuperäisen 27 500 sanaa, [ 9] etenkin Aiheuttaneita lisääminen noin Cheshire-kissaan ja hullun Tea-Party .