VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Pirates of Carribean Puku

Ohjata meret, lordi Cutler Beckett tappaa jonkun tartuttava piraattitoimintaan rautaisella otteella ja käyttää Davy Jones tuhoamaan kaikki merirosvo merenkulun alusten. tuomittujen vankien laulaa "Nostolaite värit" pakottaa yhdeksän Pirate ylähuone määrä kutsua koolle haaksirikosta Cove, mutta myöhään kapteeni Jack Sparrow, merirosvo Taru sormusten herrasta Karibian, ei koskaan nimittänyt seuraajan. kapteeni Barbossa kytkentää ja Elisabet, tia Dalma ja sen miehistön Mustan helmen tunkin pelastaa Davy Jones on varaston. Sao Feng, merirosvo Taru sormusten herrasta Etelä-kiinan meri, on kartan voi varaston nimeltä "että merikortti". On tarjouksia ja Feng, Pearl siten, että vaihdossa Sparrow, joten voi pelastaa hänen isänsä kuin laivan Davy Jones, Dutchman.


sillä välin Davy Jones tuhoaa useita Pirate aluksia ja ei jätä henkiinjääneitä, mistä Beckett kohtaamiseen Jones ilmoittaa aseta rintakehää suojaavat Davy Jones on board hänen laivansa ja aseta kuninkaallisen merijalkaväen vartioimaan sitä ohjausta amiraali James Norrington.


miehistön matkoista otetaan sen varaston ja Hakee Sparrow, kuten Pearl pyritään paeta, kuolleet sielut kellunta aikaisemmin esimerkiksi Elizabeth Swann isän Weatherby. tia Dalma Davy Jones paljastaa, että nimitti minut Calypso, ja hänen rakastajattarensa jumalatarta merellä sekä alusliikenteen Dead to seuraava maailman; vastineeksi, Jones voisivat maa kun yhden päivän joka kymmenes vuosi. Kun hän ei tavata hänet, hän hylännyt velvollisuutensa, ja muutetaan markkinaehtoihin perustuvan monster.