VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

The Wizard of Oz Puku


Ihmemaa Oz Tinman High Speed aikuisten asu
€233.80  €118.92
49%
OFF

Ihmemaa Oz seksikäs Glinda aikuisten asu
€218.21  €108.57
50%
OFF

Ihmemaa Oz Dorothy tyttö aikuisten
€148.06  €72.38
51%
OFF


Ihmemaa Oz Dorothy teini asu
€148.06  €72.38
51%
OFF

Munchkin oikeuslääkärin aikuisten asu
€202.62  €103.41
49%
OFF


Ihmemaa Oz Wicked Witch aikuisten asu
€187.03  €87.89
53%
OFF

Ihmemaa Oz Linnunpelätin aikuisten asu
€187.03  €87.89
53%
OFF

Ihmemaa Oz Dorothy aikuisten asu
€129.36  €67.21
48%
OFF

Ihmemaa Oz Glinda aikuisten asu
€280.56  €134.43
52%
OFF


Ihmemaa Oz Munchkin Kid aikuisten asu
€187.03  €87.89
53%
OFF-1905 Kansas, Oscar "Oz" Diggs toimii pikkuroistot taikuri, kiertävänä sirkuksena, kuten myrskyn lähestyessä sirkuksen voimamies valvontavaliokunnassa leikitelleet oppii Oscar on vaimonsa kanssa ja lähtee hyökkäykseen. Oscar tulee ulos kuumaan kuumailmapallon, mutta tupsahtaa tornado vievät maan oz. witch Theodora uskoo hänen olevan ohjatun toiminnon ennustanut kaataa Wicked Witch joka tappoi King of oz. Matkalla edukseen erottuminen, Oscar olisi retrovaikutteita Theodora, joka rakastuu hänen kanssaan, joka haluten olla hänen kuningatar kun hän sääntöjä oz. He kohtaavat "lentävän Monkey Finley, joka lupautuu elämään velkaa Oscar käyttäjän tallentaessa Finley lion.


on kun se saavuttaa edukseen erottuminen, Oscar täyttää Theodora sisareen Evanora, joka on nykyisin epäilevää Oscar on kronikka pelastaja. Evanora Oscar kertoo että Wicked Witch asuu pimeässä metsässä ja voi tulla tapetuksi tuhoamalla hänen taikaiskulla, lähde toimivallan. Oscar®- ja Finley ovat liittyneet matkalla oleviin Kiinan metsän tyttö, nuori, joka elää kiinan Doll jonka kodin ja perheen tuhosi Wicked Witch: kolme päästä sekä metsää, kun haet taikaiskulla, tutustu "Wicked Witch" Glinda hyvä noita, joka kertoi ne Evanora on se todellinen Wicked Witch. Evanora pitää tätä hänen kanssaan ja vastaan manipuloimalla Theodora mukaan Oscar luominen taianomaisesti samankaltaisen suunnitelmallisen music box -Oscar oli etukäteen antanut Theodora (sekä joka toinen nainen kaikkien aikojen täytyttyä) ja myös näyttämällä Theodora kuvan kanssa Oscar Glinda, että hän pyrkii oikeuteen kaikki kolme noitia. Hän antaa Colelle supervoimat Theodora maaginen Apple hän lupaa poistaa hänen paljolta. Theodora Bites, huomasin liian myöhään, että Evanora todellinen Wicked Witch koko ajan ja muuttuu teologiseen saivarteluun, vihreän Wicked Witch kuin Apple syyt sydämensä shrivel ja die.


Glinda tuo Oscar ryhmän hänelle toimialue Oz pakenemaan Dark Queen Evanora on armeijan ja purjehtii Winkies paviaaneja tien penkereellä, sillä hän uskoutuu kertomaan vierailevalle pappismies Duffylle -Oscar Hän tietää, että hänellä ei tietenkään ole täysin ohjatun toiminnon, mutta hän uskoo kuitenkin hän voi vielä auttaa heitä pysäytä Evanora ja antaa hänelle "armeijan" Quadlings, tinkers ja mutantit vastustamattomasti henkiin sitä. Theodora siirtyy Glinda erikoisalaa ja suuttumuksella paljastaa uusia, kammottavia ulkonäköä Oscar ennen uhkaavat tappaa hänet ja hänen liittolaisten kanssa edukseen erottuminen on hyvin valmisteltu armeijan. Oscar että hänen armeijan murheet eivät pysty kukistamaan Wicked noitia, mutta sen jälkeen Kiinan tyttö joka kertoo siitä, että uusista seikkailuista hänen sankari Thomas Edison herätessään Ico ymmärtää, he voivat taistelua


prestidigitation. Glinda ja hänen aiheita asenna siihen ivallisesti hyökkäys Wicked noitien" linna sovelluskohtaisella automaattisella armeijan mukaan scarecrows täynnä tiukkoja sakean sumun. Wicked noitien houkutellaan lähettämään pienipalkkaista kautta paviaaneja tien penkereellä unikko kenttä, joka laittaa paviaaneja tien penkereellä uneen, mutta kaksi paviaaneja tien penkereellä hallita voit ikuistaa Glinda, jotka tuodaan kaupunkiin neliö- ja enchained, ja sillä välin Oscar hiipii edukseen erottuminen liittolaistensa kanssa, mutta näennäisen hylättävä ne a kuumailmapallon täynnä King's gold, Theodora joka tuhoaa taikojen kanssa. Oscar sitten salaa paljastuu hänen ystäviensä ottaa kuitenkin varastettu hänen kuolemansa. Oscar käyttää piilotettu savua kone- ja kuvan projektori esittää jättimäisen, hologrammi hänen kasvot hänen "true" (tosi), muoto ja ilotulitusta ihailemassa hyökkäystä varten, ja pelottaa ilkeiden noitien. Evanora vaeltelevat pelokkaina kuumuudessa piilottaa hänen vastajoukkueen linnasta ja Theodora flees hänen broom voi loukata "voittamaton), ohjatun toiminnon; Oscar sanoo Theodora on tervetullut takaisin mikäli hän löytää hyviä, hänen sydämensä uudelleen. Glinda voi käyttää resurssinsa Kiinan tyttö ja perusteltukin Evanora ja tuhoaa Wicked velhon smaragdinvihreän kaulakoru joka piilottaa todellista, crone ulkonäön. samainen Evanora poistaa kaksi jäljellä olevaa baboons.


purjehtivat elokuvan Erikoistehosteiden Oscar-ehdokkaana päättyy nyt King of Oz, hän tukea sellaista projektori uskomusten hän on edelleen nuorukaisesta ja pitää kansalaiset vastustavat Oz Wicked noidat." Hän esittelee myös lahjoja hänen ystävänsä: Master näperrellä, joka auttoi rakentamaan hänen koneita, saa retkeily- Oscar on monitoimiveitsen-työkalun; Knuck, Kärttyisää päähenkilöään Munchkin Herald ja Glinda liittolainen vastaanottaa jossa on hymiö; pitkään kärsineen Finley saa Oscar on ystävyydestä ja Kiinan tyttö hyväksyy hänen ystäviään kuin hänen uusi tuoteperhe; ja lopuksi, Oscar kestää Glinda kulissien takana hänen projektorin ja kiusoittelevaa kutittelua räpyttelemällä silmäripsiäsi vasten kumppanisi her.