VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Resident Evil Puku

Selviytymiskauhua Resident Evil -pelissä oli ensimmäinen malli PlayStation vuonna 1996 ja ilmestyi myöhemmin Sega Saturn, on kriittinen ja kaupallinen menestys, [ 3] alan kaksi jatko-osia, Resident Evil 2 vuonna 1998 ja Resident Evil 3: Nemesis vuonna 1999 sekä PlayStation. portti Resident Evil 2 ensimmäisen kerran julkaistiin Nintendon 64. Lisäksi porttia, joissa on kaikki vapautettiin Windows, ja neljäs puolestaan peli, Resident Evil Code: Veronica, on kehitetty Sega Dreamcastille ja julkaistiin vuonna 2000 ja sen jälkeen portit 2. ja 3. Resident Evil Code: Veronica oli myöhempää julkaistu Japanissa Dreamcastin muotoisina kuin koodi: Veronica valmis, joka sisälsi pieniä asioita, joista monet hyökkäsi tarinan välianimaatioita. päivitetty versio ilmestyi myöhemmin PlayStation 2:lle ja Nintendon GameCube otsikon koodi: Veronica X.


julkistuksia, jotka aikaisemmista aloittaisesta huolimatta seuraavan pelin vapautuu PlayStation 2, mikä johti siihen, että Luomista ei ole mitään tekemistä pelin englanninkielisistä Devil May Cry, sarjan luoja ja tuottaja Shinji Mikami päätti, että tiimin suureksi pettymykseksi sarjan yksinomaan Nintendon GameCube. [ 4] seuraavat kolme peliä sarjan uusi versio alkuperäisestä Resident Evil ja esiosassa Resident Evil nolla, vapautetaan vuonna 2002, samoin kuin Resident Evil 4 -olivat kaikkia vapautettuja ensin GameCube herkkupalaa. Resident Evil 4 julkaistiin myöhemmin Windowsiin, PS2:n ja Wiin; vaatii lisäksi, että satamien GameCube saanut edellisen Resident Evil jatko-osia - sopimus yksinoikeudesta Capcom ja Nintendon, Capcom useita Resident Evilien tapaisista peleistä PS2:n joita ei ole pidetty suora sequels.


A trilogia sitä pelattiin Guncon-ohjaimella yhteensopiva valo pistooli pelejä tunnettu Gun Survivor -sarjassa oli ensimmäisen persoonan peliä pelaa: ensimmäinen, Resident Evil Survivor, julkaistiin vuonna 2000 PlayStation ja PC, mutta keskinkertainen arvostelut, joihin seuraava pelien isoisä Resident Evil Survivor 2 koodi: Veronica ja Resident Evil: Dead Aimin tehonnut hieman paremmin. [ 6] Dead Aimin on itse asiassa Neljäs Gun Survivor pelin Japaniin, jolloin Gun Survivor 3 on Dino Crisis spin off Dino joka. samaan tapaan The Chronicles -sarjassa ensimmäisen persoonan peliä pelata, vaikkakin kiskoilla etenevä polku. Resident Evil: Umbrella Chronicles julkaistiin 2007 Wiin, seuranta, Resident Evil: Darkside Chronicles julkaistaan 2009.


Resident Evil Outbreak on verkkopeli PS2, vuonna 2003 kuvannut esimerkiksi useita episodimaisia juonia, Raccoon Cityn sijoittuu samalle ajanjaksolle Resident Evil 2 ja 3, sillä se aloitti sarjan ensimmäisessä ja ensimmäinen selviytymiskauhupeli to -ominaisuus yhteistyötila ja verkkomoninpeliä tuetaan. Sitä seurasi jatko-osan, Resident Evil Outbreak File #2. Raccoon City on vain metropoli sijoitettu Arklay Pohjois-amerikan vuorten että lankesi kuolettava T-viruksen ja sen kautta tuhota ydinvoimalan ohjusten hyökkäys Yhdysvaltain hallitus. kaupungin palvellut kriittinen liitos sarjan etenemisen kannalta yksi tärkeimmistä käytetyt katalyytit Voit Umbrella kukistumisen sekä lähtökohta osa sarjoista" huomattavin characters.


Resident Evil Gaiden on toimintaseikkailu peliä varten Boy Color mukana on roolipelien tapaan taistelujärjestelmä, tai sitten peliin pohjautuvia pelejä mobile Resident Evil -sarjan Japanissa - ja jotkin näistä mobile games on vapautettu Pohjois-amerikan ja Euroopan läpi T-Mobile. Sony lehdistötilaisuudessa vuoden 2009 E3-saatiin tietää, että Resident Evil Portable olisi luovuttaa PlayStation Portable, joka kuvataan upouusi otsikko joita kehitetään "PSP tien" ja "täysin toisen Resident Evil -peli", mutta kuten vuoteen 2012, sille ei voi enää ilmoituksia on tehty, ja niin peli on katsotaan olleen cancelled.


, maaliskuuta 2011 Capcom paljasti kolmannen persoonan räiskintä Resident Evil: Toiminta Raccoon Cityssä, joka on kehittänyt Slant Six Games PlayStation 3, Xbox 360 ja Microsoft Windows ja vapautetaan maaliskuuta 2012. A selviytymiskauhupelinä, Myös Nintendon 3D: Resident Evil: paljastuksia, julkaistiin helmikuuta 2012. Lokakuussa samana vuonna, seuraava numeroitu merkintä pääsarjan historiassa Resident Evil 6, julkaistiin sekoitetuilla arvostelut, [ 15] mutta innoissaan tilaa ennakkoon sales.


HD kokoelmat vapautettu HD porttia, joissa on Resident Evil 4, Resident Evil: Code Veronica X: Resident Evil: Umbrella Chronicles ja Resident Evil: Darkside


Chronicles. johdosta myynti Resident Evil 6 kävi ilmi tammikuun 31 on-todennäköisyys, jolla sarjan uudelleenkäynnistystä peräisin palaute fans.