VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Blood+ Puku


Otonashi Saya asu veren
€187.03  €72.38
61%
OFFVeren+, äännetään kuten "Veri nosto", on anime-sarjalle tuotettu jotka on luonut Production I. G ja Aniplex ja ohjasi Junichi Fujisaku kansainvälisillä filmifestivaaleilla. sarjan Japanissa Sonyn anime satelliittikanavan, Animax sekä maanpäällisiin verkkoihin kuten MBS, RKL ja RKB on 8. lokakuuta 2005. viimeisen jakson päälle yleisimpiä 23. syyskuuta 2006. Veri+ on lisensoitu kansainväliseen työnjakoon kautta useilla alueilla Sony Picturesin kansainvälisen varsi, Sony Pictures Television International (SPTI).


veren+ inspiraationa oli 2000 anime filmin veren: Viimeinen vampyyri, mutta siinä on kuitenkin vain muutamia viittauksia ja perusasioita elokuvasta. Fujisaku on ollut mukana sekä mukaan lukien toimii ohjaaja, veren+ ruiskutustietoja kirjoitetaan novelization veren: Viimeinen Vampire.


palveluihin hänen sijoittamisekseen vastaanottavaan perhe, Saya Otonashi on elänyt elämän pelihahmoista anemic, mutta muuten tavallinen koulutyttö, mutta hänen onnellinen elämä järkkyy kun hän hyökännyt Chiropteran, oppimisen, kun hän on Ainoa, joka voi voittaa ne. aseinaan erityistä katana, Saya lähtee matkalle perheensä seurassa ja liittolaiset, ja hänen Chevalier'n Haji, poistaa maailmasta Chiropteran uhka ja palauttaa henkilöllisyytensä. matkan aikana taustalla paljastaa historiassa ja Saya Chiropterans menneisyydestä, joka ulottuu century.


mid- 19 sarjan tapahtumapaikkana ovat SYYSKUUTA 2005 Okinawassa City (Koza), Okinawassa saarella, lähellä Yhdysvaltain Kadena ilman Base, sarjan aikana, Saya kulkee ympäri maailmaa Japani Vietnamiin, Venäjä, Ranska ja lopuksi USA, taistelut Chiropterans.