VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Reservoir Chronicle Puku


Blood C Saya Kisaragi Cosplay Puku
€89.92  €54.95
39%
OFF


Säiliön Chronicle Sakura Cosplay asu
€187.03  €93.07
50%
OFF

Kisaragi veren CSaya Cosplay asu
€140.27  €56.87
59%
OFFSäiliö Chronicle (ツバサ ja säiliön Chronicle- Tsubasa: Rezaboa Kuronikuru) on shōnen manga-sarjaan kirjallisesti ja mangan piirtäjä ryhmä kiinnitin. Se sijoittuu peli universumin monet pidikkeen toinen manga-sarjaan ja etenkin xxxHolic. juoni on suoraa jatkoa miten Sakura, prinsessan Clow kuningaskunnan katkeaa hänen soul- ja miten Syaoran, nuori penkoo muinaisesineitä on hänen lapsuuden ystäväni menee -seikkailuun. pelasta häntä. Mitat noidan Yūko Ichihara kehottaa puhemiestä välittämään hänelle, että hän voi kahden hengen kuormalla, Kurogane ja Fai D. Flowright. He pyrkivät Sakura on muistoja, jotka olivat hajallaan eri maailmojen muodossa kuin höyhenet, sulat, kuten keräämällä ne avulla voidaan säästää hänen soul. Tsubasa syntyi, kun neljä kiinnitin taiteilijoita halusi luoda manga-sarjaan että liittänyt kaikki säveltäjien edellisistä töistä. He ottivat mallia päätoimijoita niiden aikaisemmin manga Cardcaptor Sakura.


kutsutaan oli sarjanimike, että Kodansha julkaistaan viikoittain Shōnen lehden toukokuuta 2003 lokakuuta 2009 ja kerättiin nimittäin kahdenkymmenenkahdeksan tankōbon tilavuudet. mangan Sovitettiin yhteen on -animaatiosarjan Tsubasa Chronicle (ツバサ・クロニクル Tsubasa Kuronikuru? ), elävöitetä Bee Train, joka poistettiin lähetyksestä 52 episodia yli kahden liikennekauden vuonna 2005 ja 2006. Production I. G julkaissut idyllinen välisoitto ensimmäisen elokuvan tarkastelujaksojen tiedostokuvake Birdcage prinsessa, että Yhdistynyt kuningaskunta sekä viisi video (OVAs) ja marraskuuta 2007 toukokuuta 2009, joka toimi jatko-osa valloittaa toisen tuotantokauden. Erilaiset videopelit ja draama perustuu sarjan on vapautettu. mangan on lisensoitu englannin kielen vapautus del Rey manga, joka on julkaissut kaikki sen tilavuudet koska 27. huhtikuuta 2004. Funimation Entertainment käyttöoikeus anime englantilaisessa vapauta, ja ne julkaistaan kaikki TV-hoitojaksojen määrässä sekä elokuva. OVAs on Tsubasa julkaistiin Pohjois-amerikassa tammikuussa 2011.


sarja on ollut hyvin vastaan Japanin ja englannin kielellä, ja se on saavuttanut korkean eri huippusuosittu luettelot; -sarjan pelejä on myyty yli kahdenkymmenen miljoonan manga tilavuudet Japanissa kuin syyskuuta 2009. Sekä manga- ja on Oli myönteistä vastausta. kriitikot kehuivat virkamiestemme sen edellisistä töistä ja sen taidetta. juoneen käänteitä myöhemmin tarinassa on ollut pääasiassa kehua siitä, että miten ne vaikuttavat koko juonen siitä, että yllättävää, mutta ne on arvosteltu liiasta confusing.