VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Cardcaptor Sakura PukuSakura OP pukea kuin Cardcaptor Sakura
€187.03  €72.38
61%
OFFCardcaptor Sakura (Sakura カードキャプターさくら Kādokyaputā? ), lyhenteenä CCS:lle ja tunnetaan myös nimellä Cardcaptors, on japanilainen manga-sarjaan kirjallisesti shōjo ja mangan ryhmä kiinnitin. mangan oli alun perin sarjanimike, Nakayoshi vuoden 1996 kesäkuuta 2000 ja ne julkaistaan 12 tankōbon määriä Kodansha marraskuusta 1996 vuoden 2000 heinäkuuta. Peli keskittyy Kinomoto Sakura, Ef-koulun opiskelijaa, joka saa tietää, että hän on hallussaan taikavoimia vapauttaminen vahingossa jälkeen joukon maagisia kortit kirjan he eivät olleet nähneet tiivistetty monia vuosia sitten, sillä hän noutaa näitä kortteja jotta vältetään tuntematon katastrofi uusiudu omassa world.


sovitettiin yhteen sarjan osaksi 70-episodi anime TV-sarja että Hullujenhuone kutsuu yleisimpiä Japanin NHK huhtikuusta 1998 maaliskuuhun 2000, kaksi anime-elokuvista ovat Hullujenhuone kutsuu elokuussa 1999 ja heinäkuussa 2000. Kymmenen videopelejä on tuotettu perustuu sarjan. Kodansha julkaistu taidekirjat, kuva kirjoja ja elokuva varten sarjakuvien manga- ja. Tokyopop julkaisi manga englanniksi Pohjois-amerikassa pois MAALISKUUTA 2000 elokuuhun 2003. Kun Tokyopop on Cardcaptor Sakura lisenssi kulunut umpeen, Dark Horse manga hankkinut lisenssin ja vapautettu omnibus versiot sarjan lokakuuta 2010 alkaen voit syyskuuta 2012. Nelvana käyttöoikeus TV-sarjasta sekä ensimmäisessä elokuvassa Pohjois-amerikan lähetys- ja jakelu, nimeäminen uudelleen se Cardcaptors. Kaikki 70 tapaukset eivät olleet jälkiäänitetty; kun taas muut englantia puhuvan alueilla saanut koko tee, versio tuotava esiin amerikkalainen televisiotoimittaja on kärsinyt suuresti ksi muokattu 39 episodia. Cardcaptors yleisimpiä on lapsille WB, piirrossarjan verkko- ja Teletoon. TV-sarjoista ja elokuvista olivat sub-lisensoitu Geneon, joka vapauttanut heitä muokkaamattomina englanninkielisillä teksteillä. TV-sarja oli myös myöhemmin vapautuvat jälkeen kutsuvasta rahanahneesta hupsusta Geneon Entertainment on toimiluvan voimassaolo päättyi 2006.


kriitikot kehuivat manga, sen luovuutta ja kuvaili sitä oleellinen shōjo manga sekä kriittistä työtään varten manga yleensä. manga-sarjaan myönnettiin Seiun manga Award -palkinnon parhaasta vuonna 2001. TV anime mukauttaminen komissiota sen kohdeyleisö tasoittaminen pienten lasten ja ikääntyneiden katsojille nautittavaa. töitään anime oli Myös ensisijaisena huomion kohteena olevan keskimääräistä liian myöhäistä 1990-luvun TV-sarjoja, ja Sakura taikaa-videosiirtoon pari kohtausta, jotka eivät syytä onnitella on lähes ainutlaatuinen, koska säännöllisen asu muutoksia. TV anime Animage voitti Grand Prix -palkinnon vuonna 1999 paras anime. Yhdysvaltain muokkaa Cardcaptors oli kuitenkin vahvasti panoroitu kritisoitu kuka soitti muokkaus "naurettavaa" , [ 1] leikkaus hahmon taustat ehdottomasti tuntea plot.