VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Super Mario Puku

Super Mario Puku Bros Mario Model Doll
€49.95  €29.97
40%
OFF

Super Mario Puku Bros Mario Model Doll
€49.95  €29.97
40%
OFF

Super Mario (スーパーマリオ) video -pelisarja on sarja video jossa on ollut Nintendo pelejä niiden maskotti Mario. Voit myös nimeltä Super Mario Bros. (スーパーマリオブラザーズ Sūpā Mario Burazāzu) sarjan tai vaikka vain Mario (マリオ?) sarjaa tuntemattomille kerrottakoon, että kyseessä on keskeinen sarjassa Mario pelisarjan suurempi. Vähintään yksi Super Mario peli on vapautettu kaikki suuret Nintendon -videopelikonsolin ja handheld.


Super Mario pelejä seuraa Mario seikkailuista peli sijoittuu sienen Yhdistynyt kuningaskunta, ja yleensä Mario pelaajan hahmo, ja hänhän on toisinaan seurakseen hänen veljensä, Luigi sekä muita Mario valettu, niin kuin alusta videopelit, pelaaja juoksee ja hyppii eri ympäristöissä ja vihollisia eriteemaiselle tasolle. pelit on yksinkertainen tulosteita, yleensä ja Mario pelastaa kaapatun prinsessan persikan ensisijaisesta Yhdysvaltain vastustaja, Bowser, joista ensimmäinen pelin, vuoden 1985 ollut Nintendo Entertainment System (sankarimme TEKI) Super Mario Bros. , vahvistetaan pelin kulku ja elementit yleisiä käsitteitä lähes koskaan Super Mario peliin, mukaan lukien jossa on runsaasti tehoa -Ups ja kohteita, jotka antavat Mario erikoisvoimia kuten taikojen ja koko-vaihtaa kuin jättiläinen ja pieneen sizes.


Super Mario -sarjan aloitti suurempi Mario pelisarjan, joka sisältää toisen videon tärkeimpiin pelilajityyppeihin sekä media kuten elokuviin, televisio, painetuissa tiedotusvälineissä ja oheistuotteita, yli 262 miljoonaa kappaletta pelejä Super Mario -sarja on myyty maailmanlaajuisesti, mikä tekee siitä yhden markkinoiden myydyin videopeli franchise.