VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Dead or Alive Puku


Dead or Alive Kasumi (musta) Cosplay asu
€155.86  €72.38
54%
OFF

Dead or Alive Bass Armstrong Cosplay asu
€171.44  €82.72
52%
OFFDead or Alive (Japaniksi: デッドオアアライブ sujuu: Deddo oa Araibu) on taistelupeli ja ensimmäinen pitkäikäisen Dead or Alive -, ja se julkaistiin pelihalleihin vuonna 1996 ja sen jälkeen kotisataman, Sega Saturn vuonna 1997 (vain Japani) ja Sony PlayStation® vuonna 1998 (kaikilla alueilla).
pelattavuuden Dead or Alive oli ainutlaatuinen, kun se debyytti koska se otettiin esille toisenlaisia valintoja pelin kulun kuin muut 3D-tappelupelit (ainakin ajoittain).


määrittäminen sen ominaisuuksia sen nopeutta ja paikkaamaan järjestelmän. Dead or Alive aseta pääpaino on nopeus, vaan enemmän yksinkertainen komennot ja reaktioaika, ja lisäksi sen paikkaamaan järjestelmän toi ensimmäisenä tappelupelien genren käyttää eri komennot, jotka vastasivat jokaisen hyökkäyksen. on kahdenlaisia, hyökkäävä pidä (OH) ja puolustajan (DH). Jälkimmäinen suoritetaan pitämällä eteen- tai taaksepäin alasuuntia ja suojus input joko pakottaa pois- tai laskuri Vahinkoa on opponent.


pelissä esiteltiin myös ekosysteemeihin on "vaara-alueille", joka surround-ulkoreunojen taistelut areenalla (varustetason mukaan se voi myös täysin käyttävät niitä) ja voi lähettää pelihahmo ilmalla siten vastapuolen pelaaja voi suorittaa ilman treenaamista combo. Tätä voidaan kuitenkin välttää a Ukemi (defensive rulla).