VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

07 Ghost Puku


07-Ghost Teito Klein Cosplay asu
€163.65  €67.21
59%
OFF

07-GHOST jäsen Birkin ruskea Cosplay
€46.74  €20.67
56%
OFF
Zaiphon on "magic" 07-haamut maailmassa kyky muuntaa elämän energiaa eri muodoissa (se on joka pitää Zaiphon mantereella heiluu). Sitä ohjataan muuntamalla ne energiaksi voimakkaita tunteita, ja valta, joka on peräisin Zaiphon usein veronalennuksia toisin sanoen ihmiset voivat käyttää aseita kanava sanoi energiaa ne, jotka voivat käyttää Zaiphon ovat harvinaisia ja siunattu jumalan. jokaisen käyttäjän ominaisuudet ovat erilaisia, ja monissa tapauksissa heijastavat niiden luonteesta. Zaiphon on yleensä luokiteltu eri kolmenlaisia:
Healing Zaiphon: ihmiset ja healing Zaiphon pystyvät parantamaan haavat ja jakaa eikä siirtää niiden Zaiphon muille. merkki ovat ensisijaisesti käyttää healing Zaiphon ovat Labradorin rannikkovesillä, assistentti arkkipiispa Bastien, Oukan mantereen ja Capella. Zaiphon
hyökkäys: ihmiset loukkaavaa Zaiphon voi hyökätä vihollisia ja suojautua hyökkäykset niitä. merkki ovat ensisijaisesti käytä loukkaavaa Zaiphon ovat Teito, Mikage, Ayanami, Hakuren, jäsen ja Capella.
manipuloinnista Zaiphon: ihmiset ja manipuloinnista Zaiphon ( Mikä on erityisen harvinaisia) voi siirtää muiden tavaroiden luo tulee. Castor käyttää tällaista Zaiphon.


on mahdollista oppia käyttämään yli yhden version Zaiphon, mutta ihmisiä, jotka voivat onnistuneesti varaa, on hyvin harvassa.on olemassa erilaisia aseita joilla voit käsitellä Zaiphon, yleisimmät on bascule. bascule avulla ihmiset voivat kanava niiden Zaiphon ja käyttää sitä useisiin eri tarkoituksiin. erityyppisiä Zaiphon olla erilaisia vaikutuksia käytettäessä bascule kautta: healing Zaiphon kanssa ei voi suoraan hyökätä kai, mutta niitä voidaan rajoittaa ja irrota kai siitä kärsimään joutuneille ja hyökkäys voidaan tehdä suoraan Zaiphon Kor. hyökätä mukaan


vuosisatoja vanhan myytin, jumalan kuoleman verloren hoop (Hollanti tai Saksa kadonneet tai tuomittu epäonnistumaan alakohdassa ilmaisu "tappanut" tytär johtava taivaan ja oli pakko paeta maadoitukseen. Retribution, verloren hoop hyökkäsi heidän sydämensä, joka sujautti epätoivoon. tarvitsisi sen kansan kärsimystä, ja poliisipäällikön Heaven lähetetty seitsemän Heavenly valot Että jotta voitaisiin rangaista verloren hoop. kutsutaan nimellä "Seven Ghosts", he ovat tiivistetty verloren hoop maapallolla ja palvellut tuen varassa hallintovirkamiehiksi Empire. Äidit usein lapset, jotka kertovat niitä jos ne ovat Naughty, seitsemän haamut tulevat ottamaan ne away.


vaikka verloren hoop on ollut suljettuna pois Pandoran lippaan yli 1000 vuotta, hänen lähetit, kai, etsi ja ota yhteys ihmisten asettamaan vaikutusvaltaansa. Jos sopimus, on osoitin henkilön rinnan. Tämä on maidontulorefleksi "verloren hoop on Curse", ja se osoittaa että yksi sydän söivät pimeässä. velvollisuuksiin " 07-edustavia haamuhahmoja on torjua verloren hoop ja kirouksen ja yrittää pysäyttää sopimuksia noudateta. Ainoastaan piispat voivat poistaa curse.


verloren hoop on että 07-haamut ihmisten edustamaa niin poikkeuksellisen Zaiphon kykyjä, jotka niitä pidetään jumalan siunattu ja ne ovat olleet alun perin palasia verloren hoop, ja ne lähetettiin alas maadoitukseen johtava Of Heaven, jolloin pysähtyminen verloren hoop. Jokaisen 07-Ghost on kuollut jo hänen entisessä elämässäni, ja he kaikki säilyttävät aiemmin eläviä muistoja elämää. Jäsen, risiini-,, Fia Kreuz ja Lance ovat paljastuneet on haamuja tähän mennessä; kaikissa näissä on merkki niiden haamut käsissään. Ghost" nimet on Zehel, juhlalla, Profe, Landkarte, Reliquie (tai Relikt), Ea ja Vertrag, jotka kaikki on Hollannin- tai Saksan Origins. Jokainen Ghosts on tietty virta:
Zehel - 斬魂 "leikkaaminen hengessä" (jäsen; Ghost-palvelimet jotka joukkovelkakirjoja)
Fest - 繋魂 "sitominen", (Castor, Ghost joka sitoo sielut yhteen)
Profe - 言魂 "puhun hengestä" (Labradorin rannikkovesillä, Ghost joka luhistuu kuuden)
Reliquie (voidaan myös kirjoittanut "Relikt") - 遺魂 "jättämässä perinnöksi hengessä" (Lance; Ghost joka näkee menneisyyden)
Vertrag - 契魂 "myös henki" (FEA Kreuz; Ghost manipuloimalla sielut jotka)
Landkarte - 消魂 "että alkoholia sisältämättömät mehut" (Katsuragi; Ghost kuka on lähettänyt jotain väärin vai itse pois tiettyyn)
Ea - 醒魂 "muistinsa menettäneenä hengessä" (Kal. Ghost joka määrittää numerot jokaisella sielulla maailmassa ja määräytyy kohteen kuoleman jälkeen)
Jotkin versiot eivät ehkä kääntää Ghost nimi oli väärin. Koska heidän nimensä ovat peräisin Saksan kieleen nimet on merkitystä samalla kielellä, eikä niitä ole oikeastaan, esimerkiksi yhteisen nimen "Randkalt": "Rand" tarkoittaa "listan", "kalt kohta" katsotaan tarkoittavan "kylmä", minkä vuoksi nimi merkityksetön. toisaalta nimi "Landkarte" tarkoittaa "map", joka vastaa Landkarte kykyä. Samoin tapahtuu Reliquie menneisyyden henkiin (käännetään Rilect, ei Saksan sana) ja Eher (Ea, ei Saksan Word).