VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Spider-Man PukuSpider-Girl lapsen / teini asu
€140.27  €67.21
52%
OFF


Black Cat tyttöjen/teini asu
€144.95  €72.38
50%
OFF


Spider-Man 3 lasten asu
€144.95  €72.38
50%
OFFSpider-Man on kuvitteellinen hahmo, sarjakuvien supersankari joka julkaissut sarjakuvat Marvel Comicsin. sarjakuvissa Spider-Man on kutsutaan usein "Hämis", "rakastamaan supersankariin", "kunnon seinämönkijä", tai "web-". luonut kirjoitus editorissa Stan Leen ja kirjailija-piirtäjä Steve Ditkon Hämähäkkimiehestä, hänen ensimmäisestä ilmestymisestään Amazing Fantasy #15 (elokuussa 1962). Lee ja Ditkon Hämähäkkimiehestä suunnittelivat hahmo on orpo esittävät May-tädin ja sedän Ben ja teini-ikäisenä, ja normaali taisteluista nuoruusvuosien lopulla myös muiden kuin oma crimefighter. Spider-Man luojat annoin hänelle super ja ketteryydellä, kyvyn takertuvat lähes kaikilla pinnoilla, kuvaa Spider-tietoverkkoja käyttäen ranteeseen kiinnitetty laitteet oman kekseliäisyyttä, joka hän kutsui "verkkoa", ja että reagoimme nopeasti vaara hänen "Spider-mielessä", antaa hänelle mahdollisuus torjua hänen foes.


kun Spider-Man nähtiin jo 1960-luvulla, yllätyshyökkäyksistä aamunkoitossa teini-ikäisten supersankari sarjakuvia olivat yleensä tippuvat alas Roolia päähenkilö apurin. Hämähäkkimies oli sarjan optimoimalla Peter Parker, koulupoika takana ja henkilön identiteetin Hämähäkkimiehen salaisen jonka itsensä kanssa pakkomielteensä hylkäämistä,, ja yksinäisyydestä" nuoret lukijat voi samaistua. Toisin kuin aiemmissa teini sankareita kuten Bucky-teline ja Robin, Hämähäkkimiehen ei siitä, että myös niiden idän jälkeläisenä kuka tahansa täysi-ikäinen supersankari on ohjaajiinsa kuten Kapteeni Amerikka ja Batman ja piti näin ollen itse oppia että "supervoimien on myös suuri vastuu" -rivi sisällyttää tekstiruutu, viimeinen paneeli ensimmäisen spider-manin tarinasta, mutta myöhemmin takautuvasti johtuu hänen huoltaja, edesmenneen sedän


Ben. Spider-Man Marvelin on noussut esille useissa sarjakuvaa, joista ensimmäinen ja ja siten pisimpään on otsikoitu The Amazing Spider-Man . vuosien saatossa, eikä Peter Parkerin hahmon on kehittynyt olko ujoja, Nörtihtävät koulupoika vaikeuksissa mutta lähtevä opiskelija, naimisissa lukio opettaja edesmenneen 2000-luvulla, yksi freelance-valokuvaajana, hänen tärkein rooli aikuisten röntgensäteilytasoja käytettäessä . 2010S hän liittyy Kostajat ja Ihmeneloset Marvelin supersankari joukkueet lippulaiva. joulukuuta 2012 Peter Parker kuoli kun mielensä oli laitokselle vihollinen tohtori Mustekala ja tohtori Mustekala sisäpuoli asui Peter Parkerin elin kuin ylemmän tason Spider-Man .


Spider-Man on eräs suosituimmista ja kaupallisesti menestyvä supersankareita. [ 2] Marvelin hahmon ja lippulaiva yrityksen eräänlaiseksi maskotiksi, hän on esiintynyt monissa eri muodoissa materiaaleja, mukaan lukien useita animoitu reaaliaikaiseen toimintaan televisio-ohjelmat, syndikoitua sanomalehti sarjakuvan liuskat, sekä lukuisia elokuvia Tobey Maguire "ystävällinen naapuruus" sankari kolmen ensimmäisen elokuvia. Andrew Karvinen on ottanut vastuulleen Spider-Man, joudutaan käynnistämään uudelleen elokuvista. Reeve Carney tähdistä Spider-Man vuoden 2010 Broadway-musikaali Spider-Man : sammuta pimeässä. Spider-Man asetettu 3. päällä IGN:n Top 100 täynnä suosikkisarjiksia, kaikkien aikojen 2011.