VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

World of Warcraft Puku


Blizzard WOW Tribal Black Backpack
€49.95  €44.95
10%
OFF

Blizzard WOW Alliance Black Backpack
€49.95  €44.95
10%
OFF

Arviolta yö maailmaan Elf Cosplay asu
€196.38  €99.27
49%
OFF

Arviolta maailmaan veren Elf Cosplay asu
€158.97  €75.48
53%
OFF
Hahmot tullut kehittyneempien he saavat eri lahjakkuuttaan ja kykyjään, joissa voit lisäksi määritellä hahmon kykyjä.hahmot voivat valita useista ammattien harjoittajien tarvitsemat välineet, kuten juuri omia tarpeitaan vastaavia, blacksmithing, tai kaivostoiminnasta. Hahmot voivat oppia neljä toissijaista taidot: harrastaa arkeologiaa, ruoanlaittoon, kalastusta ja ensiapu. merkki saattaa muodostua, jotta se voisi liittyä liittyä kiltoihin, joten tällä kannanotolla merkkejä pääsy tällä kannanotolla on chat kanava, guild nimi ja valinnaisesti voi sallia muiden ominaisuuksia, kuten guild guild tabard, hoitaa pankkiasioita ja dues.


suuri osa maailmaan kuuluu arviolta toista Opiskeltuaan tehtäviä. Nämä tehtäviä, joita kutsutaan myös "tehtävät" tai "tehtäviä", ovat tavallisesti saatavilla kuin NPC. Tehtäviä yleensä palkita pelaajaa yhdistelmän kanssa kokemuspisteitä, esineitä, ja pelin rahaa. Tehtäviä sallia hahmoja saada käyttöönsä uutta omat taitonsa ja kykynsä, ja tutki uusia alueita. on tehtäviä, jotka suurin osa pelin tarina on kerrottu, että Questin läpi tekstin ja toimien Käsikirjoitetut peruslaissa. Tehtäviä on linkitetty Yhteinen aiheesta, ja aina Quest laukaista sen aiemmin mainitun, jotka muodostavat Quest ketju. Tehtäviä yleisesti liittyä tappaa useita olentoja, kerätään tietty määrä resursseja, löytää hyvin vaikea löytää kohteen, eri pelaajahahmoja, vierailla varastopaikoille, merikartan kohteiden maailmaa tahansa, tarjoaa vertaansa vailla olevan kohteen paikasta another.


kun taas voi pelata yksin, jolla pelaajat voivat toisten haastavampia sisältöä, mutta suurin osa pelin loppuun mennessä haasteet ovat suunniteltu siten, että ne voidaan voittaa vain kun olet avannut ryhmä, ja tämä hahmoluokkaa käytetään tietyissä rooleja ryhmän sisällä. maailmaan arviolta käyttää "bonus" levätä, lisää kurssin mukaan, jonka merkki voi kokemuspisteitä kun soitin on käyttänyt poissa pelissä. Kun hahmo kuolee, siitä tulee haamu tai Wisp Shoot yöllä Elf merkkiä tilaa tulisi olla läheiselle hautausmaalle. merkki saa taas uutta puhtia muiden hahmoja, jotka ovat kyky, tai itsenäisesti mukaan korottaa Siirrytään hautausmaalle paikkaan, jossa he kuolivat. Jos merkki on ohi tasolla kymmenen ja ne uudelleen rakennettavaa tällä hautausmaalla ja kohteet hahmon varustukseen kuuluu heikentää, joissa edellytetään rahaa peruslaissa asiantuntija ja niiden korjaamiseen. kohteisiin, jotka on heikentynyt voimakkaasti muuttua käyttökelvottomaksi vasta, kun ne on korjattu. Jos sijainti kokemuksen hahmon kehosta ei saada yhteyttä, ne käyttämällä erityistä "tislattu parantaja" reagoivat veritöihisi elvyttämään on hautausmaalle. Kun henki unelmiamme parantaja hahmon varustukseen kuuluu kohteiden merkkejä ovat edelleen huonontua ja luku on merkittävästi heikentynyt sen perusteella, mitä on pelissä nimeltä "Resurrection sairaus" jopa kymmenen minuuttia riippuen hahmon tason. Resurrection sairaus-" ei tapahdu ja jos on vähemmän vakava, jos merkki unelmiamme hakemalla sen elin vai henkiin toisen pelaajan kohdetta ei ole määritetty, tai erityisillä spells. maailmaan


arviolta sisältää useita järjestelmiä, joiden avulla voidaan player versus player (PVP). Soittimet soittimessa versus ympäristössä (PVE) -palvelimia voivat halutessaan " Osoittimen itse, ovat pelaajille attackable vastakkaisen faction. [ 32] riippuen valtakunnan hallitsijana velvollisuutesi PVP taistelut ryhmittymien jäsenten on mahdollista vastustaa melkein mistä tahansa ajan tai paikan pelin maailmaan-ainoa poikkeus on käynnistysalueella, jossa PVP osoittimen on oltava käytettävissä pelaajan joka haluaa taistella pelaajia vastakkaiseen Faction. PVE (normaali tai RP) -palvelimia, toisin kuin, anna pelaaja saa valita, käyttääkö taistelussa muita pelaajia vastaan, sekä palvelimien tyypit, saatavilla on erityisiä alueista, jossa vapaat kädet toimia taistelu on sallittu. taistelutantereilla. esimerkiksi ovat samanlaisia kuin dungeons: vain tietty määrä hahmot voivat valita yksittäisen muuttuisi taistelutantereeksi, mutta lisäkopioita taistelukenttä voidaan tehdä lisätä pelaajat. Kukin taistelukenttä on asetettu tavoite, kuten tallentamaan kieltäytymismaininnan tai vastakkaisen yleistä kukistaminen, jotka on suoritettava voittaa taistelukenttä. kilpailevat taistelutantereilla palkitsee hahmon ja kunnia kohtia, jotka Voi puolestaan ostaa Armor, aseita ja muita yleisiä kohteita joista voi olla apua pelaaja monilla alueilla peli. voittajat saavat enemmän kunniaa ja kulkukorttia kuin häviäjiä, mutta pelaajat ansaita myös kunnia kun ne tai läheinen joukkuekaverit tappaa pelaajan battleground.