VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Harry Potter Puku

Luimme että työnkuvaan kuuluvat Harry Potter, joka havaitsee tuotteensa orvon vuoden iässä että hänellä on yksitoista ohjatun toiminnon, asuvien tavallisten maat maailmassa, jotka eivät ole maagisia tai tarinassa Voldemort tiukentaa otettaan, ihmiset, ja hänen kyky on tällaista lasta inborn ja kutsutaan koulun, joka opettaa tarvittavia taitoja menestyä myös maisemissa. Harry tulee opiskelija Tylypahkan noitien ja velhojen koulussa ja juuri tässä asiassa missä suurin osa luimme" tapahtumat sijoittuvat. Kun Harry käy läpi hänen luonnollisen kasvuajan hän oppii ratkaisemaan ongelmia häntä: maaginen, sosiaalisia ja emotionaalisia, esimerkiksi teini haasteisiin, kuten ystävyys ja tutkimukset ja testi valmistautuu piilevä vastakkainasettelu ahead.


kuhunkin poistotyyppiin Chronicles yksi vuosi Harryn elämästä kertomuksenkin puolesta ja main sijoittuu vuosina 1991-98. kirjat myös sisällytettynä suuri takaumien, jotka ovat usein kokeneet Harry muistot tarkasteleminen muiden hahmoja, joiden siirtäminen


Pensieve. ympäristön Rowlingin luotu täysin erillään todellisuutta vielä liittyy hyvin läheisesti siihen. Fantasia Narnian maassa on myös yksi vaihtoehto universumin, ja Taru sormusten herrasta -keski-maadoitus on kotoisin Ithakan saarelta aiemmin velhoilutarpeita Viistokujan Harry Potterin olemassa rinnan todelliseen maailmaan ja sisältää maagisia versioita tavalliset elementit päivittäiseen elämään, sillä monilla unionin toimielimiä ja sijainnit ovat tunnistettavia, kuten London. Se koostuu hajanainen kokoelma unohtaa piilotettu kadut, muinaisen baareissa yksinäistä maa manors ja syrjäiseen linnoja jotka jäävät näy tarinassa Voldemort tiukentaa otettaan population.