VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Hunter X Hunter Puku

Hunter × Hunter (ハンター×ハンター Hantā Hantā? ), on japanilainen manga-sarjaan kirjallisesti ja Yoshihiro Togashi. Peli keskittyy nuoren pojan nimeltä tasapainotuskone, joka havaitsee, että hänen isänsä, jota hän kuuli ystävänsä kuolleen, on todellisuudessa elossa ja täysissä voimissaan, ja hän saa selville, että hänen isänsä, Ging. Se on maailman tunnetun Hunter: laillistetun ammatti niille, jotka ovat erikoistuneet fantastinen vietossa paikallistaminen kuten harvinaisten eläinlajien tai tuntematon, aarrejahtia seuraamassa tutkimattomiin erillisaluetta, tai metsästäminen häikäilemättömät henkilöt, koska huolimatta siitä Ging kun lähdin hänen poikansa ja hänen sukulaisensa jotta voisi harjoittaa unelmansa, poikkeavatko tasapainotuskone matka kun isänsä jalanjälkiä, ota tiukka Hunter tutkimus ja lopulta löytää isänsä. Matkan varrella erilaisiin tasapainotuskone muunlaisia myös metsästäjiä ja saa vastaansa alkutaipaleellaan olevan paranormaali. saitte mangan tuli Togashi oman kerätä hobby.


Hunter × Hunter aloitti manga sarjoituksen kohdekansio on 3. maaliskuuta 1998 Shueisha-lehti joka viikoittain Shōnen hypätä. joulukuuta 2012, 340 Luvut on julkaistu 32 tankōbon (luku kokoelmat) Japanissa, mutta manga on usein jatkunut jo vuodesta 2006 lähtien pysähtyneisyyttä. Hunter × Heppu olisi numerot käännetään englanniksi ja vapautetaan Yhdysvallat neljässä tasossa seuraavasti Media alkua huhtikuuta 2005. Vuonna 1999 manga-sarjaan sovitettiin yhteen osaksi 62-episodi anime tuottama tv-sarja Nippon Animation ja ohjasi Kazuhiro Okunon Furuhashi. anime on kansainvälisillä filmifestivaaleilla Japaniin Fuji TV:N. Kolme muodostua alkuperäisen videon (OVAs) yhteensä 30 tapaukset eivät olleet tuottama myöhemmin Nippon animaatiot ja vapautettu Japanissa 2002-2004. tv-sarja on lisensoitu ja vapautetaan Yhdysvallat neljässä tasossa seuraavasti, ja se poistettiin lähetyksestä on myös Funimation kanava vuonna 2009 alkaen, ja toinen anime Hullujenhuone kutsuu mukaan tv-sarja alkoi järjestelmässä piilevien Nippon television lokakuuta 2011. anime elokuvan, jossa on uuden tarinan julkistettiin maaliskuussa vuoteen 2012 mennessä [ 1] ja kansainvälisillä filmifestivaaleilla on 12. tammikuuta 2013. [ 2] voidaan mainita lukuisia audio albumit videopelit, musikaaleja ja muuta sisältöä perustuu Hunter × Hunter.


Hunter × Hunter on ollut valtava taloudellisen menestymisen ja on tullut yksi Shueisha n huippusuosittu manga-sarjaan, jossa mukana on myyty Euroopassa tähän mennessä jo yli 60,5 miljoonaa kappaletta Japanissa kuin helmikuuta 2012. suosiota ja viewer tunnustamista animaatiosarjan ovat osoittaneet olevansa paljon vaatimattomampi. Kriitikot sekä manga- ja sen television mukauttaminen kehuivat sen olevan monisyinen juoni, sympaattisiin hahmoihin ja erinomaiset ja animoinnista, mutta tarkastajat olivat laadusta anime on musiikkia ja sound.