VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Shugo Chara Puku
Shugo Chara Hinamori Amu 1 Cosplay Puvut
€224.82  €112.41
50%
OFF


Shugo Chara! (しゅごキャラ! Shugo Kyara! ? ), tunnettu myös nimellä My Guardian hahmoa, on japanilainen manga-sarjaan shōjo luoma manga kirjoittaja duo, Peach-Pit . tarina keskittyy Ef koulu tyttö Amu Hinamori, jonka suosittuja ulkopuolinen, niin sanottu 'cool ja tulista" hänen luokkakaveriinsa, kontrasteja hänen kanssaan itseensä päin persoonallisuutta. Kun Amu toivottaa rohkeutta herää uudelleen koska hänen on itse, hän on yllättynyt, kun näin kolme värikkäitä munia seuraavana aamuna, joka hatchback kolmeen Guardian merkkejä: - Miki ja Su.


Shugo Chara! on sarjanimike artikkelia Nakayoshi ja julkaisemia Japanissa Kodansha. del Rey on myöntänyt toimiluvan englannin kieli manga oikeudet ja ensimmäinen tilavuus on 27. maaliskuuta 2007. kuka voitti vuoden 2008 Kodansha manga Award -palkinnon parhaasta lasten manga.


Shugo Chara! on myös sovitettu osaksi puoliksi yksi hoitojakso anime tv-sarjan saman pelin Satelight tuottama johdolla Kenji Yasuda ja alkoi pyöriä 6. lokakuuta 2007 Tokion televisiossa. 20. HEINÄKUUTA 2008 anime News Network raportoi, että Shugo Chara! anime jatketaan edelleen toista vuotta otsikon alla Shugo Chara!! Doki-, ensimmäisen hoitojakson järjestelmässä piilevien 10. lokakuuta 2008; virallisessa anime myöhemmin hän ilmoitti, että sivuston 4. lokakuuta 2008 käynnistä date.


on 3. lokakuuta 2009, Shugo Chara! alkoi se sisältää jälleen sarjan. uuden ohjelman myötä, Shugo Chara osapuolen Shugo Chara! sisältävät!!! Dokki Doki ja Pucchi Puchi Shugo Chara! noudattamaan nykyistä anime-sarjalle sen moottorin käynnistyksestä. viimeisin hoitojakso on tuotava esiin 26. maaliskuuta 2010.