VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

FAQ

Tukikeskus

FAQ


Q: Voiko toimitusosoite olla eri laskutusosoite?

A: Kyllä, voimme hyväksyä tilauksia, jotka laskutus-ja toimitusosoite on eri. Asiakkaat voivat tilata suoraan sivustolta.


Q: Miten voin peruuttaa tilauksen?

A: Jos et halua järjestyksessä joka teet, ota meihin yhteyttä 12 tunnin kuluessa tilausvaiheessa. Jotta voimme tehdä sinulle ennen tilauksen kuljetetaan pois.


Q: Mitä tapahtuu, kun olen tilausta?

A: Kun tilauksen saat välittömästi tilausvahvistuksen mukana kaikki tilauksen tiedot.


Q: Milloin minulle tilattu tuote?

A: keskimääräinen toimitusaika tilauksesi on 5-8 arkipäivää, me yleensä aluksen pois sisällä 12-36 tunnin kuluttua tilaukset.


Q: jotta prosessi keskeytyi. Mitä nyt tapahtuu?

A: Jos et ole saanut vahvistusta yhteyttä sähköpostitse, ota yhteyttä, jos tilauksen doesnot läpi, se on hylätty, voit mennä sivuston järjestää , edellinen tilaukset ovat pätemättömiä automaattisesti.


Q: My korttia ei hyväksytä maksuvälineenä, vaikka se on myönnetty jokin edellä mainituista kansainvälisten järjestöjen kanssa. Miksi?

A: Syyt hylkäämiseen voi olla: riittävästi varoja - on tarpeen periä tilisi tai laajentaa nykyistä luottoraja; Kortissa on "musta lista" - se on raportoitu kuten on varastettu, kadonnut tai lukittu kortinhaltijan; Kortin ei oikeuta verkkokauppatapahtumien - myöntävän pankin on otettava yhteyttä ja pyydetään aktivoimaan tätä palvelua. Tietenkin tämä voidaan todentaa, vaikka asiakas valitsee tietyn tyyppinen kortti, koska jotkin pankit, jotka eivät salli tällaisia ​​liiketoimia; kortin myöntäneelle pankille ei saada yhteyttä ja määritelty "stand-in" rajoissa tehdä anna verkkokauppatapahtumien tai on tietty korkein arvo liiketoimi. Sinun täytyy soittaa pankkiin tukea linja käyttäen puhelinnumerot painettu takana luotto / pankkikortilla. Kortin myöntänyt pankki on ainoa paikka, jossa realistinen tiedot kaupan tapahtumasta löytyy.


Q: luottokorttini tietoja pitää sivustolta?

A: Ei! Korttien myönnetty MasterCard, VISA jne, kortin tietoja käsitellään suoraan pankin järjestelmät, kaikki tapahtumatiedot virtaus on kiinnitetty käyttäen uusinta teknologiaa saatavilla. Korttien myönnetty muiden organisaatioiden, tämä tieto salataan omaa salausalgoritmien tallennettu ympäristöissä ilman verkossa tai etäkäytön. Tiedot säilytetään vain tarvittavan ajan, jos kortinhaltija pyytää takaisinperinnän.


Q: Täytyykö minun maksaa veroa?

A: Ei, me merkitä kaikki paketin lahja / näyte yksi, asiakkaat antaja tarvitse maksaa siitä. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että asiakkaalla on velvollisuus maksaa siitä, me maksamme, että unpon recipt verolaskun.


Q: Mitä valuuttoja ovat hyväksyttäviä?

A: hyväksytty laskutus ovat euro, Yhdysvaltain dollari, Brith Pounds, AUD, CAD jne.


Q: Kuinka turvallinen online-kauppa?

A: Kaikki liiketoimet tehdään käyttämällä SSL-yhteyden (128 tavua), jonka Verisign. Tiedot lähetetään selaimen palvelimelle on aina salataan tiedot lähetetään selaimen palvelimelle on aina salattu. Kaikki palvelimet ovat sertifioituja Hacker turvallinen ja skannataan päivittäin ScanAlert tunnettuja haavoittuvuuksia. Lisäksi sivusto ei tallenna luottokortin arkaluonteisia tietoja.


Q: Onko minun henkilökohtaiset tiedot turvassa?

A: Kyllä, tiedot käytetään vain tehdä oikeudellisia asiakirjoja, jotka liittyvät kaupan ja toimituksen.