VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Devil May Cry Puku


Devil May Cry 1 Trish Cosplay Puku Asut
€99.91  €81.02
19%
OFF
Devil May Cry (Japaniksi: デビル メイ クライ) on viisi toimintaa ja seikkailua ja silpoa videopelejä on moderneja dark fantasia- ja valitaan säälimätön goottihenkinen maailma. sarja on Capcomin kehittämä luoma Hideki Kamiya. alunperin tarkoitus luvassa jatko-osa Capcomin Resident Evil -sarjan, Devil May Cry oli niin täysin aiemmasta poikkeavaa sarjan tyylin, jossa se kehitettiin uuteen omaisuuden täysin. sarja keskittyy päähahmo Dante tavoite aikaisemmin hänen äitinsä murhanneet demoneita tuhoava. Peli koostuu heavy taistelukohtauksista, jossa pelaajan on yritys laajentaa hyökkäyksiä pitkillä ketjuilla ja se ehkäisee vaurioita jotta näyte tyyliteltyä taisteluun, vaan tämä elementti ja aikaa ja kohteet keräämisen ja tehdään huomioon, kun luokittelun pelaajan performance.


sarja on ollut menestys: ensimmäinen kolme peliä myy useita miljoonaa kappaletta ja että hänelle on myönnetty "Platinum" -palkinnon Capcom: n menestys videon pelisarja on johtanut sarjakuvia, novelizations, Anime sarja, oppaat, kerättäviä esineitä, julkaisut ja erilaiset keräilyhahmoja. hd-remaster kolmesta PlayStation 2 -pelejä julkaistiin PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle saatavana 2012. kokoelmassa on trophyt/saavutuksista ja high definition toistuvat henkeä salpaavalla tavalla.


vuoden 2010 painos Tokyo Game Show, Capcom paljasti uuden pelin, nimeltä DMC: Devil May Cry. Uusi peli on Ninja Theoryn kehittämässä ja uudelleen series.