VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Katekyo Hitman Reborn Puku


Hitman Reborn Belphegor 1 Cosplay Puvut
€137.89  €74.94
46%
OFF


Hitman Reborn Ranbo 1 Cosplay Puvut
€137.89  €74.94
46%
OFF


Katekyo Hitman Reborn! Lambo Cosplay asu
€202.62  €93.07
54%
OFF


Reborn!, jota nimitetään Japanissa kuin Katekyō Hitman Reborn! (家庭教師ヒットマンREBORN! Katekyō Hittoman Ribōn! ?, "Katekyō", toisin sanoen a portmanteau on Katei Kyōshi ja muunnetaan henkilönumeroksi kuin Home tutor), on japanilainen manga kirjoitettu ja Akira kuvittaja Yoshitaka Amanon upeaa taidetta. hoksaa nuoren Sawada Tsunayoshi poika nimeltä. käy ilmi, että hänellä on päästä joka on tehokkain mafian kanssa nimeltä Vongola, Vongola perheen, eli sikäli, Vongola tehokkain Polttopallo, on aseistettu pikkulasten nimeltä syntyy uudelleen lähetetään tutor "Tsuna" miten tulla kunniallisia boss.


yksittäiset manga lukua on sarjanimike Japanissa Shueisha viikoittaisessa Shōnen hyppää pois 4. huhtikuuta 2004 ja päättyi 12. marraskuuta 2012 ja jotka on osaksi pituisessa historiassamme tilavuuksia sekä tankōbon 4. maaliskuuta 2013. neljässä tasossa seuraavasti Media sarja käyttöoikeus englanninkielinen vapauta Pohjois-amerikassa , lyhennetty työaika sarjan nimi on syntynyt uudelleen!. anime mukauttaminen Artland sarjojen yleisimpiä välillä TV:ssä Tokion 7. LOKAKUUTA 2006 ja 25. syyskuuta 2010, tai sitten eri video games perustuu sarjan, sekä kaksi valo romaaneja Hideaki Koyasu.


Reborn! on tullut yksi parhaiten menestyneitä viikoittain Shōnen Jump manga monien tilavuudet tulossa ylhäältä myydään Japanissa. [ 3] [ 4] tarkastajat sarjasta kehui järjestelmän käyttöä sekä komedia malleja käytetään pienten lasten merkkiä. [ 5] [ 6] ne mainitsi myös, että vaikka onkin tulee entistä väkivaltaisempaa volume 8, siitä on tullut erittäin tyypillinen shōnen -sarjan. siinä ylistetään juonet ja fights.