VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

One Piece Puku

(ワンピース Wan-Pīsu) on japanilainen manga-sarjaan kirjallisesti shōnen ja Eiichiro Oda, jota on käsitelty sarjanimike viikon Shōnen hypätä koska 4. elokuuta 1997; yksittäisiä kappaleita julkaistu tankōbon määriä Shueisha, joista ensimmäinen julkaistaan 24. joulukuuta 1997 ja 70 volume vapautetaan on maaliskuuta 2013. Yksi ja sama pelissä Monkey D. Luffy pojan jonka saa haluamansa ominaisuudet kumia jälkeen syöminen vahingossa Devil hedelmiä - ja miehistön monitahoiset merirosvot, silppurin Hat merirosvot. Luffy pureutuu valtameren etsimään maailman kaikkien aikojen aarre yhtenä kappale jotta siitä tulisi seuraavan Pirate King.


luvut on muutettu osaksi alkuperäisen videon animaatiot (munasolut), joka on valmistettu jotka on luonut Production I. G vuonna 1998, ja anime sarjan Toei tuottama animaatio, joka alkoi Japanissa vuonna 1999, jonka jälkeen se vielä kesken -sarja on puhunut yli 600 episodia. Lisäksi Toei on kehittänyt yksitoista animaatioelokuvaan elokuvia, MUNASOLUJEN ja viisi televisio Specials - ja useat yritykset ovat kehittäneet eri tyyppisiä oheistuotteista kuten keräilykorttipeli, sekä se, että olisi liian monia video käyttää joissakin peleissä.


mangan sarja on lisensoitu englanninkielinen julkaistaan neljässä tasossa seuraavasti Yhdysvallat tiedotusvälineitä, seuraa sitten Yhdistyneen kuningaskunnan hyväksi Gollancz manga ja Australiassa ja Uudessa-seelannissa viihdettä jonka kutsuvasta rahanahneesta hupsusta. animaatiosarjan on lisensoitu Funimation Entertainment on englanninkielisen vapauta Pohjois-amerikassa, vaikka sarja on alun perin lisensoitu ja markkinoima 4lapset Entertainment.