VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Gintama Puku

Gintama Kagura kimono Cosplay Puku Asut
€189.84  €136.30
28%
OFF

Ginin ensimmäisen sähköauton Taman (銀魂 Gintama, palaa "hopea" ), tunnettu myös nimellä Gintama, on japanilainen manga ja kirjallisesti Hideaki Sorachi ja sarjoitetaan, alkaen siitä 8. JOULUKUUTA 2003 Shueisha, viikoittaisessa Shōnen hypätä. sijoittuva Edo joka on ollut lähitulevaisuuteen Aliens nimeltä Amanto, elämän tarina näkökulmasta sakata samurai Gintoki, joka toimii rinnalla on työskenneltävä freelancerinä hänen ystävänsä Shinpachi Shimura ja Kagura antaaksemme rahaa niille, joilla sitä kuukausittain vuokraa. Sorachi lisätty science fiction asetuksella voit kehittää hahmoa hänen makusi mukaan sen jälkeen, kun hänet editorissa ehdotti tehdä historiallinen series.


mangan on lisensoitu neljässä tasossa seuraavasti Media Pohjois-amerikassa. Sen lisäksi, että yksittäisten tilavuudet julkaisemista sarjan neljässä tasossa seuraavasti sarjanimike sen ensimmäisistä luvuista niiden ensiesiintymisestä Shonen Jump manga anthology. ilmestyessään ensi kerran tammikuussa 2007, ja oli sarjanimike nopeudella yksi luku kuukaudessa. Alkuperäinen video animaatiot (munasolut) ensimmäisen sähköauton Taman ginin mukaan juuri auringonnousun oli hypätä Festa 2006 anime Tour vuonna 2005, mikä oli sen jälkeen uusi täydellinen Anime-sarjalle, joka alkoi pyöriä 4. HUHTIKUUTA 2006 Tokiossa ja TV lopetti 25. maaliskuuta 2010. Peli sai jatko-osan ensimmäinen nimiltään kansainvälisillä filmifestivaaleilla Gintama Japanissa 4. huhtikuuta 2011 ja päättyi 26. maaliskuuta 2012 ja palaavat sitten takaisin jälleen kerran on esitelty lyhyesti suorittaa 4. lokakuuta 2012 -28. maaliskuuta 2013. animaatioelokuva Japanissa kansainvälisillä filmifestivaaleilla huhtikuuta 2010. Web -sivusto Crunchyroll toistaa sarjaa, vaikka käyttöoikeus Sentai Filmworks sarjan jakelun osa23 elokuvat. Sen lisäksi, että -animaatiosarjan kehitys on johtanut useisiin valo sarjakuva- ja videopelejä perustuu ginin Tama.


Japanissa ginin ensimmäisen sähköauton Taman manga on ollut suosittu, ja sitä myytiin yli 29 miljoonaa nidettä joulukuusta 2009. anime- ja sen on monipuolinen, eri kertaa kymmenen omistajiensa materiaalille ja TV Tokyo on ilmoittanut, että ensimmäinen ginin ensimmäisen sähköauton Taman anime oli vastuussa myynnin ohella ulkomailla anime Naruto voi mukauttaa. julkaisuja manga, anime ja muut ovat kommentoineet ginin ensimmäisen sähköauton Taman manga myönteinen, sanoa Keskityttiin komedia ja hahmoja sarja, ja negatiiviset vastaukset koskevat manga on artwork.