VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Bleach Puku

Valkaisuaine (ブリーチ Burīchi) on japanilainen manga-sarjaan kirjallisesti ja Tite Kubo. valkaisuainetta pelissä jälkeen Ichigo Kurosaki saamistaan valtaoikeuksia Soul Reaper (死神 Shinigami?, kirjaimellisesti: "Kuolema God of War") -kuoleman näkyvyys henkilöityy samanlainen kuin viikatemies-toisesta Soul Reaper, Rukia Kuchiki. Sandmania valtuuksia pakottaa hänet tekemään tehtäviä koskevaa puolustaa ihmisiin pahat henget ja ohjaava lähti sielut


valkaisuainetta että afterlife. on sarjanimike Japanin manga anthology viikoittain Shōnen hypätä elokuusta 2001, ja se on ollut kerätä 59 tankōbon tilavuuksia on kesäkuuta 2013. julkaisemisesta lähtien, valkaisuainetta poiki joukon media pelisarja sisältää animoitu tv-sarja, joka on tuottanut Studio Pierrot Japanissa vuosina 2004-2012 kaksi alkuperäistä video animaatiot, neljä animaatioelokuvaan elokuvia, seitsemän rock musikaaleja ja useat videopelit, sekä monen tyyppisiä valkaisuainetta liittyvät merchandise.


neljässä tasossa seuraavasti Media saatu ulko- televisio- ja kodin videotuotteiden jakelun oikeudet valkaisuainetta anime on 15. maaliskuuta 2006. piirretty verkon Adult Swim heitän valkaisuainetta alkoi Yhdysvalloissa 9. syyskuuta 2006. neljässä tasossa seuraavasti Media on myöntänyt toimiluvan mangan Englantia osaavat julkaistaan Yhdysvalloissa ja Kanadassa ja on julkistanut 51 sidottu tilavuuksia sekä marraskuuta 2012 sekä julkaistu luvuissa valkaisuainetta sen ensiesiintymisestä Shonen Jump -lehden koska marraskuuta 2007. neljässä tasossa seuraavasti Media julkaistu ensimmäinen valkaisuainetta filmin, valkaisuainetta: muistoja kukaan ei, Pohjois-amerikassa 14. lokakuuta 2008. toisessa elokuvassa, valkaisuainetta: DiamondDust kapinan, julkaistiin 15. syyskuuta 2009. kolmannessa elokuvassa, valkaisuainetta: Fade to Black, julkaistiin 15. marraskuuta 2011. Lisäksi Hulu vapautettu rautaisena versiot anime viikon kuluttua jokainen jakso yleisimpiä Japan.


nidettä manga on myyty yli 80 miljoonaa kappaletta Japanissa , joka on maailman eniten myyty manga Yhdysvalloissa. anime mukauttaminen on ollut vastaavasti vastaanotettu. numeroa luokitus oli neljänneksi suosituin tv-sarja anime Japani vuonna 2006 ja on järjestänyt asennossa niiden kymmenen maan joukossa anime Yhdysvalloissa Vuosina 2006-2008. sarja saanut Shogakukan manga Award -palkinnon shōnen väestörakenteen vuonna 2005 ja on yksi Britannian myydyin manga kysymyksiä sekä Japanin ja Yhdysvaltojen States.