VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

The Prince Of Tennis Puku

Prince Tennis (テニスの王子様 Tenisu ei Ōjisama) on japanilainen manga-sarjaan kirjallisesti ja Takeshi Konomi. nimestä käytetään usein lyhennettä TeniPuri (テニプリ), portmanteau kahdesta osasta Japanin tavasta ääntää sanat "Tennis Prince". manga julkaistiin Japanissa Shueisha viikoittaisessa Shōnen hypätä heinäkuussa 1999, ja päättyi julkaistaan 3. maaliskuuta 2008. yhteensä 379 lukua on sarjanimike, Spanning 42 tilavuudet: volume 40, mangan on myynyt yli 40 miljoonaa kappaletta Japanissa. [ 1] Uutinen siitä, että jatko-osa manga-sarjaan oli kehitetään esiteltiin Joulukuun numero japanilaisen manga kasetti Jump Square. [ 2] uusi manga-sarjaan nimeltä "Uusi Prince Tennis ja alkoivat sarjoituksen kohdekansio, Jump Square makasiini päälle 4. maaliskuuta 2009, vaan tarina tapahtuu useita kuukautta alkuperäisen pelin tapahtumien jälkeen manga. [ 3] neljässä tasossa seuraavasti Media hankkinut jakeluoikeus sarjan englanninkielisen


pohjoisen America. mangan oli Mukautettu on anime-sarjan ohjasi Takayuki Hamana animoitu Euroopan laajuisten taide ja co valmistetaan teollisesti vastaanotti Ad järjestelmät ja TV Tokyo. anime tuotava esiin kaikkialla Japanin anime verkon Animax satelliittitelevision ja maanpäällisen verkon TV Tokyo verkko 10. lokakuuta 2001 -30. maaliskuuta 2005, mukaan lukien yhteensä 178 jaksoa, sekä teattereihin tulevista uutuusleffoista. huhtikuuta 2006 omaperäistä video animaatiot (munasolut) jatkoa anime alkoi julkaistaan DVD-. aloittaneet toisen MUNASOLUJEN julkaistiin sarjan 22. kesäkuuta 2007, ja se vastaa suunnilleen 3 kuukauden kuluttua ensimmäisen, ja toinen MUNASOLUJEN päättyi 25. tammikuuta 2008 ja kolmas ja viimeinen MUNASOLUJEN alkoi 25. huhtikuuta 2008.


sarja kehittyi nimityksen toimilupamaksut ja on ollut lukuisia muita muutoksia animoidun hahmon ulkopuolella ilmenemismuoto. huhtikuusta 2003 lähtien, yli viidentoista vaiheessa musikaaleja on tuotettu sarjan. animoitu elokuva oli vuonna 2005 julkaistu sekä live movie vuonna 2006.pelisarjan on kuitenkin ollut myös pitkäikäinen Radio-ohjelman, useat videopelit, ääniraitoja, ja muut tai collectibles.