VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Naruto Plot esittely

Julkaistu: torstai 20 huhtikuu, 2017Kaksitoista vuotta ennen tapahtumaa, jossa historian keskus, Kyûbi (demoni uusien linjojen) hyökkää Konoha, valtaa tämän demoni on niin suuri, että se voisi lopettaa itse Hokagen antoi henkensä segellar- kehossa vastasyntyneen lapsen ja siten pelastaa kaupungin, tämä lapsi on Naruto Uzumaki.

Määräyksestä 3. Hokagen, kukaan ei voi puhua, että tapahtuma ja suhde Naruto ja Kyûbi, mutta silti sivuuttaa ihmisiä ja jotenkin hylätä sen ikään Naruto Costumes kuin hän olisi samat Kyûbi aiheuttaen lapsuudestaan ​​on hyvin surullinen ja yksinäinen ilman ystäviä tai sukulaisia.


Kuitenkin hänen elämänsä muuttuu, kun hän saa valmistui ninja kautta Kage Bunshin no jutsu (tekniikka moninkertaistuminen elimet) ja Irukan Umina, hänen opettajansa tunnistaa.

Naruto liittyi myöhemmin konserniin seitsemänteen Sasuke Uchiha ja Sakura Haruno ja kumppaneina Kakashi Hatake kuin opettajansa. Kolmen opiskelijat tekevät tehtäviä, koska ne tekevät vahvempia ja oppia uusia tekniikoita.