VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Tummempi BLACK Asetus Kuvaus

Julkaistu: sunnuntai 25 syyskuu, 2016

ovi
  • Kymmenen vuotta sitten, jonka säde tunkeutuu mysteeri muodostumista maapallon kaliiperi 10 km tuntematon. Kaksi "ovet" sijaitsevat Brasiliassa, "Gates of Heaven" ja sijaitsee Tokiossa, "helvetin portit." With oven, taivaankappaleet paitsi aurinko katoaa taivaalta, taivas on korvattu "false taivas." "Door" johti syntymistä sopimuksen ja Doll ja tuottaa erilaisia ​​aineita ja salaperäinen lajeja. Sen sisätilat on täynnä erityisiä hiukkasten (jäljempänä "portti" hiukkaset), erilaisia ​​fyysisiä ilmiöitä on vääristynyt katvealueet.


sopimuksella  • With kynnyksellä "ovi" ihmisen mutaatio supervoimia. Josta tuli sopimuksen ilman syytä, mutta satunnainen. Tyypillinen sopimus, sen henki on määritetty egoistisen rationaalinen ajattelu, käyttää tehokkain tapa saavuttaa tarkoitukseen, se on yleensä näkyviin tunteeton. Sopimus, joka on maksettava kyky käyttää "hinta" (tai muutoksia täytäntöönpanotoimensa), joka on peräisin "sopimus henkilöiden" nimissä. Sopimukset voivat pitää sama kapasiteetti, mutta sisältö ja maksutapa hinta on vaihdellut. Ei ole mitään ehdotonta korrelaatiota kapasiteetti ja hinta.


  • Sopimus ja vääriä tähdet taivaalla-vastaavuus. Siellä spektrivastetta kun kyky käyttää, kun kuolemasta meteori lasku. Tyypillisesti analysoitiin tähtitieteen osastolla sopimus tähti, joka järjestettäisiin varten Messier numeron. Sopimus kyky käynnistää toinen merkki ilmiö on oppilaan punaisena, kehossa vapautuu sininen la Horno Putnam säteilevät valoa.


  • En ole maksanut hintaa sopimuksen, joka tulee "viivästyy maksajien (Moratorium)", pysty kontrolloimaan kykyjään, ja lopulta tulla täydellinen menetys self Doll.


nukke  • Sopimukset ovat samanlaisia, sama kuin "ovi", joka on peräisin ihmisen mutaatio, myös kanssa "ovi" in hävittämisen ja sukupuuttoon. Näyttää täysin menetetty tunnetta ja osavastuun, kuten nuket yleensä, emme saaneet opetusta voi omaa toimintaa.