VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Touka GETTAN Synopsis

Julkaistu: keskiviikko 26 lokakuu, 2016
    • Yumiko lainata voima häiriötekijä nimen, luo tavallinen seinät persikka tämä kuvitteellinen, niin persikka avatar of todellinen henkilö Touka Gettan Puku. Mutta se oli juuri syntynyt naispuolinen persikka pyhä sijaan. St. menetti kaikki kunnioittaa hänen muistin, kuten persikka hengissä häiriötekijä nimi luotu lautta ei ole alkuperäisessä.

    • Tarina sitten alkoi. Tärkein linja on elämän ja pitää Itä persikka haamu varren estämiseksi lautta ei edelleen lähde taika, jolla puhdistus rituaali prosessi. Tumma viiva on kuvattu kanssa persikka kaksi persikka rakkaus kosketti ihmisten sydämiä.

    • Tulos: Tulos olisi valvottava tässä "toka Gettan" ensimmäisessä jaksossa. Peach talteen muistoja, muuttui pyhä. Yong Yan sitten säästämiseksi sieluja, kolme jumalattaret valitsi Shi Jian kuoli yhdessä Shi Jian katosi. Jin ei palauta lähde rauhaa, mutta tämä rauha on persikka ja persikankukka rakkautensa vaihdossa. Sen jälkeen persikka ja Yumiko äiti näkemiin, pitämällä persikka mekko Anime puvut, itku jätti tämän maailman jättäen haamu terrieri nukke Mami. Mutta koko "toka Gettan" tarina vain Yumiko kirjoitti romaanin, toinen romaani, kirjailija järjestää persikka ja persikka tapasivat asemalla, ja toteutumista rakkauden.