VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Touka GETTAN kolme esineitä

Julkaistu: keskiviikko 26 lokakuu, 2016
    • Kolme esineitä viittaa Shi Jian, Kamen Touka Gettan Puku, Dragon King, Queen Mother Kunlun Xi ovat Hihou. Tuhansia vuosia kilpailemaan tämän tarinan periaatteessa kolme esineitä ja laajennettu.

    • Shi Jian: kutsuttu pahin Maken Soul Eater vahvin. Shi Jian ahmii sielu käyttäjä, ja käyttäjä tekee hulluksi. Käyttäjä on vahvempi, sitä voimakkaampi Shi Jian. Kun käyttäjä on ikuinen olemassaolo, ääretön voima Shi Jian, vaan myös siksi, Shi Jian hullun. Yong Yan Shi Jian on ensimmäinen sukupolvi, jotta käsi, niin että käsi on nyt Shi Jian Shou näyttelijä itään persikka. Näyttelijä edellisen sukupolven niin, että käsi on Shi Jian Shou itään persikka.

    • Mask: kyky antaa voimakas taikuri ja myöhemmin rikki. Mask tai naamio tilalla fragmentteja ihmisiä kutsutaan "Kamen seuraaja." Historian tunnetuimpia maskin seuraaja Abe Seimei. Nyt pitää Kiyoharu itä on yksi seuraaja maskin Anime puvut.

    • Dragon King: Ontologia on huilu, joka sijoittaa tontut. Se voi estää valtaa Shi Jian. East auttoi pitämään hävittämiseksi persikka. Tällä hetkellä laitos on tuhottu, mutta henki isännöi Makoto Inukai vivo.