VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Toisen sukupolven Pokemon

Julkaistu: perjantai 21 lokakuu, 2016  • Toinen Toimenpiteen luominen: kulta, hopea, Crystal


  • Pokémon pelisarjaan toisen aikakauden unelma myynnissä vuodesta 1999 Game Boy Color peli "Pokémon Kim Silver" Japanissa. Games lokakuussa 2000 myyntiin Australiassa ja Pohjois-Amerikassa, Euroopan versio myynnissä Pokemon Puku huhtikuussa 2001. Samanlainen kuin edellinen sukupolvi, parannettu remake "Pokémon Crystal" myynnin jälkeen.


  • Tämä sukupolvi otettiin 100 uutta aarre voi haaveilla (alusta loppuun daisy ruoho Celebi), yhteensä 251 erilaista aarre voi haaveilla keräämistä, koulutusta ja sota. Uusi peli tekijöitä ovat vaikutukset vuorokausirytmin järjestelmä pelin tapahtumiin (vastaa reaalimaailman aikaa), täysin hyödyntää Game Boy Color saatavilla värit, päivitetty interaktiivinen tallennusjärjestelmän, Pokémon keruu ja taitoja tasapaino ja kuljettaa rekvisiitta , käyttöön kaksi uutta kiinteistöä (paha ja teräs) tasapainottamiseksi jokainen aarre voi unelmoida vahvuudet ja heikkoudet, Po voi vaalia unelmia, kaupunki nimettiin uusi alueellinen ja valinnaisesti päähenkilö sukupuoli. Toinen sukupolvi on ainutlaatuinen, tutustumisen jälkeen koko kaupunki, jossa pelaajat voivat tulla ja tutkia kaikki alkuperäisen pois paikka.


  • Toisen sukupolven sivuhaara pelit ovat "Pokémon box Alliance" Game Boy Color versio "Pokémon square" Nintendo 64 lemmikkieläinten simulointi peli "Pikachu sinä"; "Pokémon Colosseum" jatko-osa Nintendo 64 peli Anime puvut "Pokémon Colosseum 2" muutaman Nintendo E lukija liittyy Pokémon minipelejä, ja muutama voi aarre dream yhteistyössä näytteli "Smash Brothers" jatko-osa, Nintendo GameCube peli "Smash Brothers DX". "Pokémon MINI", joulukuun 2001 tehdyn kaupan Japanissa kuljettavat pelejä.