VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Taustaa set Overwatch

Julkaistu: maanantai 19 syyskuu, 2016

Taustaa set Overwatch (Ovewatch Cosplay)
  • Alkuperä kriisin 2020-luvun alussa, on suunniteltu ihmisten luoda tekoälyä (kutsutaan Chi mekaaninen), jonka tavoitteena on parantaa tuotantoa ja luoda maailman taloudellista hyvinvointia. Kuitenkin uskomaton tapahtui, Chilen aseellinen tulee pahansuopa ja alkoi massatuotanto sotilaallisen robotteja yrittää tuhota ihmiskunnan.

 Hallitukset onnistunut pysäyttämään hyökkäyksen Älykkäät koneet, ja siksi YK luoda kansainvälinen rauhanturvaoperaatio järjestö nousta kapinaan älykkäät koneet. Kokoaa yhteen maailman paras ja eliitti organisaatio on nimeltään "Overwatch", joka keskittyy vahvuus robotti armeija käynnisti epäsymmetrinen sota.

 Alkuperäinen Overwatch joukkue ovat: sotilaat Saksasta Reinhard Wilhelm, Ruotsi aseita insinööri Tuobi Ang Lindh Holm, kaksi amerikkalaista sotilasta vahvistettu testi - sotilaallinen läheiset ystävät - Gabriel · Laiye Si (kuolema) ja Jack Morrison (76 sotilasta), Liao ja Anna (Pharaoh Eagle äiti).

Overwatch Laiye Si valittiin johtaja, mutta itse asiassa tämä on oikeastaan ​​otsikko todistuksen johtaja, Morrison käynnissä kaikille tulla valtava taistelevat joukkue.

 Chilen aseelliset kriisi jatkui useita vuosia, mukautuva meren robotti tappoi lukuisia Intiassa ihmisiä, tuhonnut Australia, melkein tuhosi Siperiassa ja Korean niemimaalla. Mutta siitä huolimatta erittäin vaikeaa, Overwatch myös saavutettu jonkin verran voittoja.

 Venäläiset voittivat ja sulkivat Intelligence Center, Etelä-Korea lähetti pelaamista ammattilaisia, mukaan lukien maailmanmestari D.Va, ne ovat uusi mech perässä vastaan ​​meren robotti. Kriisi aiheutti raskaat tappiot ja tappiot molemmin puolin, ihmiset voittaa lopullisen voiton, kiitos suurelta osin Overwatch.

 Lopulta Houmolisen kriisi ylennettiin komentaja Overwatch, Laiye Si vastaa "Shadow Catcher" - salainen piilee varjoissa Action, ja että organisaatio ei ole nimenomaisesti rajoitettu virallisia.

  Kun ajan aikaa, resursseja ja energiaa hallita Overwatch kasvava järjestö rekrytoida lisää jäseniä ja järjestää hyökkäys muuttunut maailmanlaajuinen rauhanturvaaminen järjestöjen joukko lahjakkaita ihmisiä liittymään Overwatch.
  • Team Destruction Vaikka muualla maailmassa tilannetta huonompi, mutta pahin kaikista syytteistä Overwatch. Heidän huolimattomuudesta aiheuttanut vika huonoa hallintoa, korruptiota ja korkean turvatason tehtäviä, aseita varastointi menetys, ihmisoikeuksia rikotaan ja "Shadow sieppari" salainen segmentti on esitetty. Hallitukset pyysi YK Sulje "toistaa yli haittaa kansallisen suvereniteetin" organisaatio. Törkeä julkisen epäluottamusta, ja pian kun Overwatch sankareita tuli tavoite epäilyn ja vihan, YK perustaa komitean tutkimaan näitä väitteitä.

 Tutkintalautakunnan johti lopulta purkamiseen Overwatch, mutta ennen järkyttävä tapaus sattui. Lähinnä Lai Yesi väitteet ja Morrison, jotka sen jälkeen, kun Morrison edistäminen, kaksi miestä koskaan puhunut, ja tämä mahdollistaa niiden tutkimaan väitteet vihanpito saavuttaneet kriittisen pisteen.

 2042 "Petra" Overwatch asetuksella missään muodossa on laitonta toimintaa ja veloitetaan. Overwatch älykäs kriisi on yli 20 vuotta purkautumisen jälkeen.

 Overwatch purkautumisen jälkeen sen jäsenet valitsivat eri tavalla. Kuten monet muotokuvat McRae tuli palkkasotureita, enkeleitä ja Reinhardt jatkamaan sankarillisen taistelun, kun taas toiset, kuten Winston, kuten odottaa paluuta sankareita, musta lilja on edelleen elossa; road rage ja hullun hiiri maailmassa puitteissa rikoksen; Shimada rikoksen perhe on säilyttänyt vahvuutensa Japanissa (vaikka perilliset Hanzo vasemmalla); lempeä puolustava linnoitus robotti vaeltaa maailmassa; Jack Morrison, nyt itsenäiseksi julistautuneen vartijoita naamioituneet sotilaat: 76, alkuperäisestä Overwatch varastaa ase tappaa vihollisiaan esto tiet; Laiye Si tuli kauhea tappaja kuoleman, ja metsästää ja tappaa Overwatch entisiä jäseniä.
  • Palata uudestaan Sen jälkeen Overwatch lakkautettiin Venäjällä puhkesi toisen Chilen aseellisen kriisin ja johti kuolemaan "musta kynsiä" järjestäytynyt metsästää ja tappaa jäseniä entisen vartija ja edelläkävijä, jonka tavoitteena on säilyttää harmoninen suhde ihmisen ja älykkäät koneet ja robotit, musta Winston kynsiä hyökkäsi pohja, lähes varasti tietoja entisiä Overwatch, tässä tapauksessa, riippumatta Winston "Petra" asetus ja Uusintakäsittelyssä Overwatch jäseniä.