VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Rozen Maiden vanha sarjadraaman

Julkaistu: torstai 20 lokakuu, 2016  • Sakurada puhdas, on pitkä aika mennä kouluun eikä koti koululaisten, innokas verkkokaupoissa, haluavat palata paluuta määräajan ostaa kohteita jälkeen. Eräänä päivänä sai kirjeen väittää olevansa keinotekoinen henki Hän Liye, juuri ennen sanoja "käämitys / käämitys ei" vaihtoehto, valitse uteliaisuutta "käämitys", kun huone on ollut ole allekirjoitusta salaperäinen matkalaukku, joka sisältää kaunis rakenne ja arvioitu todellinen nukke tyttö.


  • Käytettäessä puhdasta kevät sisällä puinen takaosan pyörimisen kytkin, nuket kameli elämä toimintaa yhdessä, puhdas sanoi :. "Nimeni on todella punainen, on viides Rozen Maiden nukke" tässä kun yhtäkkiä näytti olevan karhun nukke manipuloitu elohopeaa, kun kyseessä on hengenvaarallinen, puhdas ja totta punaista se vaatii häntä allekirjoittamaan sopimuksen ilman välikohtauksia. Vaikka puhdas epätoivo ja on täysin epäselvää, mitä tapahtui, mutta vain tuli todellinen punainen kävellä unissaan media Cosplay Costumes, teki sopimuksen tulla master-palvelija suhde.


  • Ja sen jälkeen samanlainen kuin taotut teko ihmisille ja nuket edessä puhdas ja totta punaista. Nimetty Rozen Maiden (Rozen Maiden), joka kaatuu ja taistelu alkaa.