VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Rozen Maiden uusi sarjadraaman

Julkaistu: torstai 20 lokakuu, 2016  • Kohdatessaan kirjain keinotekoinen tonttu Hän Liye, rinnakkainen maailma puhtaan Sakurada valitsi "ei keväällä."


  • Ei Sakurada puhdas käämin vaikka osallistui kollegion pääsykoe, alkoi college, myös käynnistänyt tilapäinen tapahtuma, mutta silti eli elämän kuin istuu kotona. Päivämäärä, jona paluuta salaperäinen professori miten nuket lehden kaupassa työ-, puhdas ollut erittäin suuri shokki.


  • Kun kotiin löytää lehden on lähettänyt kaksi ensimmäistä osaa ja mukana nukkeja, ja että niin kauan kuin nämä aikakauslehtien kyhätä yhdessä osat voidaan koota antaa viidenteen nukke todellinen punainen. Pure hyväksynyt kutsun alkoi osien kokoamisesta usean osittaisen aikana mutta sai ilmoituksen lykkää mysteeri lehden, ja siten, että koska seitsemäs nukke lumi Hua Qijing häiriöitä, varaosia ei voida lähettää, he tarvitsevat puhdasta itse N kentän poimia, samaan aikaan myös sai kirjeen oman lähetetyt aiemmin väitti, että koska lumen Hua Qijing liian voimakas ja voi kilpailla niiden tarvitse käyttää valtaa puhdasta tulevaisuudessa auttaa.


  • Vuodesta viestin sisältö, todellinen punainen on kokonaan lumeen Hua Qijing liinan alla valtava ansa Cosplay Costumes, meidän täytyy tehdä tämä maailma hänen puhdasta uudelleen koottu ja mutkainen. Sakurada ja puhdas maailma ja jätti hänet kanarialintu seitsemännessä nukke vastaan ​​viive, lause "välillä mo na ku" osoittaa, että tilanne on käsillä