VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Pokemon neljännen sukupolven

Julkaistu: perjantai 21 lokakuu, 2016  • Neljännen sukupolven toimii: timantit, helmet, platina, sydän kulta, soul hopea


  • Vuonna 2006 Nintendo DS "Pokémon Diamond ja Pearl" myyntiin Japanissa, sarja siirtyy neljännen sukupolven. Loput neljännen sukupolven mestari timantti helmi pelisarjaan kuuluu Extended Edition, ja "Keltainen" "Crystal" Pokemon Puku, "Emerald" status sama "Pokémon Platinum." Nintendo DS niinkuin 13 syyskuu 2008 myyntiin Japanissa. Toisen sukupolven peli "Pokémon Kim Silver" myös julkaistiin Nintendo DS remake "Pokémon Heart Gold Soul Silver *." Alunperin vuonna 12 syyskuu 2009 myyntiin Japanissa myöhemmin välillä maaliskuussa 2010 Pohjois-Amerikassa, Australiassa ja Euroopassa myyntiin.


  • Neljännen sukupolven pelejä otettiin käyttöön uusi 107 Lingbao voi haaveilla (ruohosta taimet kilpikonna pelata Arceus vain), yhteensä 493 erilaista aarre voi haaveilla. Tämä sukupolvi pääsarjan pelejä ensimmäistä kertaa on 3D, mutta silti on yhdistelmä 3D ja kaksiulotteisen kuvan tai animaation. Uutta pelattavaa sisältää taitoja luokitusjärjestelmä, joka perustuu verkkomoninpeli Nintendo Wi-Fi-yhteyden vaihto sota, regressio ja parannettu toisen sukupolven vuorokausirytmin järjestelmä, kolmannen sukupolven Pokémon upea kilpailu päivittänyt Pokémon Super upea kilpailu ja uusi omistaja moninpeleille maanalainen käytävä, jossa Jumala, Itävalta. Heart Gold Soul Silver kaupungille otettiin käyttöön avulla paikallisen Kosketusnäyttötoiminto Pokémon urheilu aarre voi haaveilla Kaikkivaltias kilpailukykyinen rotu.


  • Neljännen sukupolven sivuhaara pelit ovat "Pokémon areenalla" jatko Wii "Pokémon Battle Revolution" (myös Wi-Fi-toiminto) Anime puvut, Nintendo DS peli "Pokémon hoitokoti Patna Kat" "Pokémon hoitokoti kevyt kehityskaari", Nintendo DS peli "retkikunta · tumma Pokémon uskomattoman labyrintti, kun retkikunta" ja sen sisko peli "Pokémon uskomaton sokkelo tyhjää tilaa retkikunta" by Pikachu, Jigglypuff, Lucario voi haaveilla ja aarreaitta koulutus (käyttäen Squirtle, Bulbasaur ja Charmander toiminnot) yhteistyössä näytteli 2008 Wii "Smash Brothers X".