VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Päähenkilöt tarinan viisi nuorilla haltijoiden tietyn mutaation

Julkaistu: maanantai 27 helmikuu, 2017

X-Men ovat ryhmä mutantti supersankareita että saatiin otsikon eri sarjakuvien julkaisija kustantaja Yhdysvaltain Marvel Comics.


Päähenkilöt tarinan viisi nuorilla haltijoiden tietyn mutaation, tai geeni-X, seurauksena muutos DNA, joka omistetun niitä poikkeuksellisten tiedekuntien, kuten lukea ajatuksia tai lentää.


Luovat sarjan uudelleen perusidea Doom Patrol, ryhmä supersankareita julkaiseman DC Comics kilpailija: päähenkilöt sarjan kolme nuorta, jotka johtuen niiden suurvaltojen ei hyvin vastaan maailmassa, aivan kuten nuori mutantteja Cosplay Finland
. Aina Doom Patrol Lee ja Kirby ne innoitti luomaan luonnetta Charles Xavierin mentori ja perustaja X-Men, mikä vastaa lähes täydellisesti luku Niles Caudler, insinööri ilman jalkoja ja pakko siirtää pyörätuoliin mutta pystyy kuljettamaan kolme nuorta miestä tehtävänsä. Lee alensi keski-ikä ryhmän, koostuu enimmäkseen nuoria ja korvaa valtuudet saatu uskomattoman onnettomuuksista johtuvia geneettisiä poikkeavuuksia: mutaatiot. Takana nämä olennaiset muutokset on ajatus, että mutantit on nähtävä nuoret: he ovat maailmassa, joka ei hyväksy niitä samalla kehonsa ja psyyke on sellaista muutosta, joka voi ymmärtää. Sää palkitsi Lee valinnat: X-Men olivat paljon onnistuneita Doom Patrol.


Alunperin sarjakuvan olisi omistaa Mutants, mutta ehdotus otettiin vastaan Lee kysymykseen: "Kuka tietää, mitä ovat mutantteja?" Fantastic Four Puku
. Sitten hän oli valittu otsikon X-Men, paljon terävämpää ja helppo muistaa, jolle ominainen X otettiin sitten eri mutanttien ryhmien myöhemmin muodostaa X-Factor, X-Force, Excalibur ja muut.


Keskeisiä teemoja sarjakuvat olivat pelko monimuotoisuuden rotuvihan ja syrjinnästä. Ei ole sattumaa, että ensimmäinen vihollinen X-Men, Magneto, sen lisäksi, että mutantti on myös juutalainen ja useita vuosia lapsuudestaan keskitysleirissä, jossa hän todisti kuolemaa syrjinnän uhrien vaikuttavien vanhempien nyt hän ja sen lajeja määritelty Homo Sapiens Superior tutkijoita Flash Puku
. Vuosien sarjakuvan menettänyt suosiota ja suosio lähtien ole päättänyt uudelleen toukokuussa käynnistetyn 1975 Chris Claremont: hyödyntäen vahvuudet luoma Stan Lee ja hänen seuraajansa, ja lisäämällä uusia elementtejä, kuten rakastava suhteita ja psykologinen oivalluksia, l ' kirjailija onnistunut tekemään valtava menestys mutantin sarja, joka melkein heti tuli yksi myytyjen badged Marvel toimii. Aikanaan uusia hahmoja tuli paikalle ja uutta lehteä julkaistiin, lisäämällä jo suuri "mutantti maailma."


Ensimmäinen kysymys ensimmäisen sarjan omistettu Mutant nimeltään X-Men (vol. 1), joka miltään. 114 (lokakuu 1978) oletettu otsikko Uncanny X-Men, julkaistiin vuonna syyskuu 1963 tuottamaa yhteistyötä Stan Lee (sanat) ja Jack Kirby (piirrokset), luova joukkue, joka oli jo synnyttänyt Hulk ja Fantastic Four.