VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Overwatch on tiimipohjainen moninpeli räiskintäpeli

Julkaistu: keskiviikko 09 marraskuu, 2016

Overwatch asettaa pelaajat kahteen joukkueeseen kuusi, jokainen pelaaja valitsee yhden useista ennalta määriteltyjä sankari merkkiä ainutlaatuinen liike, attribuutteja, ja kykyjä, nämä sankarit jaetaan neljään luokkaan :. Hyökkäys, puolustus, Tank ja tuki pelaajaa joukkue työskennellä yhdessä turvata ja puolustaa kontrollipisteitä kartalla ja / tai saattajan hyötykuorma kartan poikki rajoitetussa ajassa. Pelaajat saavat kosmeettisia palkintoja, jotka eivät vaikuta pelin, kuten merkki nahkoja ja voitto aiheuttaa, koska ne jatkossakin otteluissa. peli käynnistyi rento pelata, kun Blizzard lisäsi kilpailukykyinen sijoittui pelata noin kuukauden kuluttua käynnistämisestä. Blizzard toteaa, että kaikki Overwatch päivitykset ovat vapaita, jossa vain lisäkustannuksia pelaajille on mikrotransaktioihin ansaita lisää kosmeettisia palkintoja.


Overwatch on Blizzardin neljäs suuri franchising, ja tapahtui sen jälkeen 2014 peruuttamisesta kunnianhimoinen massiivisesti multiplayer online roolipeli Titan. Osa Titan joukkue keksi käsitteen Overwatch, joka perustuu menestys tiimipohjainen ensi- henkilö ampujat kuten Team Fortress 2 ja kasvava suosio multiplayer online taisteluun areenoilla luoden sankari-pohjainen ampuja joka korosti tiimityötä. Joitakin osia Overwatch lainata varoja ja käsitteitä peruutettu Titan hanke. muodostamisen jälkeen kerronta optimistinen lähitulevaisuuden Maan asettaminen jälkeen maailmanlaajuinen kriisi, kehittäjät tavoitteena on luoda monipuolinen valettu sankareita joka kesti sukupuolia ja etnisten ryhmien osana tätä asetusta. Merkittävä aikaa kului tasapainottaminen merkkien varmistaen, että uudet pelaajat voisi silti olla hauskaa taitavia pelaajia aiheuttaisivat toisilleen haaste.


Overwatch paljastettiin BlizzCon 2014 on täysin pelattavissa tilaan, ja oli suljetussa beta lopusta 2015 varhaisen 2016. Avoin beta toukokuu 2016 veti yli 9,7 miljoonaa pelaajaa. Vapautuminen pelin edistettiin lyhyitä animoituja videoita esitellä pelin kerronta ja kunkin merkkiä. kun virallinen julkaisu, Overwatch saanut maailmanlaajuista suosiota kriitikoilta, joka kehui sen saatavuutta ja nautittavan pelattavuuden. Overwatch on tullut tunnustettu eSport, ja lisäksi sponsoroinnin turnauksiin, Blizzard on ilmoittanut suunnitelmistaan auttaa tukemaan ammatillista liigassa pelata alkaa vuonna 2017.