VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

ohjaaja käytti sarjakuvan kuvakäsikirjoituksen ja matkassa

Julkaistu: maanantai 27 helmikuu, 2017

Mitä sen suunnitelma kuvausten Watchmen, Snyder sanoi: "sarjakuvia (sarjakuvat) sisältävät paljon pääsiäismunia halutaan saavuttaa yhtä yksityiskohtaisesti elokuva." Kuten sen lähestymistapa tehdä 300, ohjaaja käytti sarjakuvan kuvakäsikirjoituksen ja matkassa kopion tästä tekee muistiinpanoja sivuillasi. Niistä vaikutteita mainitsemien Snyder kannalta visuaalisen lisäksi sarjakuvan, ne ovat Taksikuski ja Se7en. Tutkittuaan script helmikuussa 2007 johtaja sanoi, että elokuva vaaditaan 2 tuntia ja puoli tuntia ja pyysi budjetti on 150 miljoonaa dollaria, mutta Warner päätti pitää alle 100 miljoonaa. Tarjota tuotannon ajankohtainen ongelma Captain Marvel Puku
, Snyder korosti nykyiset subplot noin energiavarat, mutta päätti korvata Richard Nixon Ronald Reagan vieraannuttaisi amerikkalaiselle yleisölle. Roberto Orci ja Alex Kurtzman tapasi Snyder kahdesti aikana loppuvaiheessa esisarjojen tarkastella edelleen käsikirjoituksen, mutta ohjaaja selitti, että tutkimus, käsikirjoitus oli vaan asiakirja, joka hänen mielestään, todellinen opas projektissa oli heidän kuvakäsikirjoituksia. Lisäksi hän palkkasi James Kakalios laatija Physics of Superheroes ominaisuudessa tieteellisenä neuvonantajana. Aikana kuvaamisen, Snyder jatkoi lisätä vuoropuhelua mainita enemmän kuin aiempi merkit, niin että kalvo oli niin uskollinen sarjakuvan kuin mahdollista.


Joulukuussa 2006 osallistumista sarjakuvapiirtäjien Adam Hughes ja John Cassaday töissä hahmot ja pukusuunnittelu vahvistettiin, kun taas maaliskuu 2007 vaatekaappi suoritettiin. 300 apulaistuottajan Wesley Coller, tulkitaan Rorschach aikana kenraaliharjoitus Snyder liittyi perävaunun 300. Huolimatta aikovansa pysyä uskollisena ulkonäkö merkkiä sarjakuvaan Christmas Puku
, johtaja väitti, että näyttävät enemmän yökyöpeli pelottava ja Ozymandias oli tosi attires ja Egyptin esineitä. Merkit Nite Owl ja Silk Spectre olivat noin sarjakuvan muuttunut Snyder kokivat "yleisö ei voinut arvostaa syyttömyys alkuperäisen puvut. Joten vaivaa antaa heille nykyaikaisen ulkonäön tehtiin. Eikä siinä mielessä nykyaikaisen 2007 mutta suhteen estetiikka supersankari ". Sitä paitsi, halusin että mekko "todeta suoraan monille modernin naamioitu vigilantistit"; esimerkiksi puku Ozymandias, jossa on valettu lihakset ja nännit, on parodia kuin mitä käytettiin Batman Forever (1995) ja Batman ja Robin (1997). Asetettu suunnittelijat valitsivat teoksia neljän kuvanveistäjien Kansas City descubriron Internetissä käytettäväksi joukko tallennus osaston Dr. Manhattan.


Snyder toivoi ymmärtää kuvausten elokuvan kesä-syyskuussa 2007 mutta kuvaamisen viivästyi 17 päivään syyskuuta samana vuonna. Tuotanto perustettiin Vancouverissa, jossa backlot jotka simuloivat New Yorkin kaupungin rakennettiin; kuvausten kohtauksia osastojen tai toimistoissa, tallennuksen sarjaa käytettiin; kun sekvenssit Mars ja Etelämantereen kuvattiin vastaan vihreää taustaa vasten. Kuvaamisen päättyi 19. helmikuuta 2008. Sony Pictures Imageworks ja älykäs Creatures ovat kaksi visuaalisia tehosteita yrityksille, jotka työskentelevät elokuva.


Ensimmäinen leikkaus elokuva on kolme tuntia. Tässä yhteydessä Snyder on hyväksynyt roolia "vartija" viestin sarjakuvan. "Vaikka [tutkimuksessa] conspires sanomalla" No. Long. Long. Long. Toiminnallisuus "Menetin näkökulmasta tämän siksi, minulle totuus on, että minä hulluksi vähän asioita niin paljon kuin kuka tahansa. Kun sanon "Meidän täytyy leikata. Ei ole välttämätöntä tämä vie merkki Hollis Mason autotallissa, "minä vastaan:" Mitä minä puhun? Tietenkin Cosplay Finland
. Oletko hullu? Miten ihmiset voivat nauttia elokuvan ilman paskaa noin? ". Joten se on vaikeaa minulle. " Presidentti tuotannosta Warner Bros, Jeff Robinov, sanoi, että oli todennäköistä, että elokuva julkaistiin, joiden kesto on 145 minuuttia.


Ohjaajan leikkaus elokuva (kesto 186 minuuttia) julkaistiin yksinomaan Los Angeles, Dallas, Minneapolis, ja New Yorkissa. Tämä versio julkaistiin DVD Yhdysvalloissa, myös pelata. Ohjaaja versio julkaistiin myös Blu-ray, mutta ei pelata. Versio, joka ei sisällä tätä pala julkaistiin myös DVD ja Blu-ray Euroopassa.