VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Neon Genesis Works arviointi

Julkaistu: lauantai 08 lokakuu, 2016  • Elokuva pidetään "korkea" "Macross" tunnettu. Ja jossa "Revolutionary Girl", "Nadesico" ja kutsui 1990 kolmen Otaku toimii. Faneille ovat huolissaan, se ei ole vain jätti monet pulmat voidaan ratkaista, mutta myös saavutuksia näennäisesti koskaan tehdä loputon rahaa tehdä myytti.


  • "Evangelion" on alku tyypillisen robotti animaatio, tarina keskittyy kuvauksen taistelu kohtauksia ja luonnetta vuoropuhelua. Kuten juoni menee, tarina vähitellen sisäiseen maailmaan merkkien psykoanalyyttisessa kerronnan, varsinkin viimeisessä sanojen määrä pelata tätä enemmän ominaisuus täysillä. Elokuva, vallankumouksellinen vahva tajunnan virtaa, suuri joukko uskonnollisia, filosofisia imago, jotta se lähti valtava vaste ja vaikutus nimeltään "sosiaalinen ilmiö" tasolla Japanissa, ja virstanpylväs historiassa japanilainen animaatio. Monet japanilaiset anime katsoja usein katsella niitä yhtenä suurimmista historian animaation.


  • "Evangelion" ottavat ymmärtää paremmin voimia, ja sekaannusta dialektiikkaa ahdingossa, löytää valoa ja toivoa, ja tutkia niiden sisäistä voimaa että kaikki juuret. Se on myös tämä klassinen työ on edelleen houkutteleva syistä. Works epäselvyyttä ihmisluonnosta ja sisäinen luonne, taistelu, taistelu ja ponnisteluja sekä keskusteluja läsnäolon tunteeseen, mielissä useimmat lukijat edes elämänkaari, on ollut aktiivinen ja positiivinen rooli. Tämä ylittää vaikutusta sarjakuvat ulkopuolella, se on myös syytä odottaa sijoittua.