VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Naruto

Julkaistu: keskiviikko 19 huhtikuu, 2017  Virta (anime osa vain): hän sanoo tapahtumista ennen puhkeamista Suuren sodan Alrabah.aharb Great War Ninja Suuri ninja yhdeksäs puhkesi yksi viidestä suurvaltojen toisaalta, ja Akatsukin toisaalta. Se johti Toby, joka väitti olevansa Madara Oochiha (legendaarisen Ninja, ensimmäinen ystävä Hokagen ja yhteistyötä perustaja Konoha). Obi, joka on itse asiassa Oohaho Obito, voi elvyttää legendaarinen peto Tin-laatat, maailman kuuluisin hirviö, joka on leimattu aikaisemmin viisaudesta kuudesta tavoista (legendaarisen Ninja). Joka kuolee Negi Haoga hänen yrittäessään puolustaa maantieteellisen Naruto hyökkäykseltä, samoin kuin ensimmäisen, toisen, kolmannen ja neljännen Hokagen herätyksen.

Takaisin seitsemänteen Team: Sasuke takaisin taistelemaan kollegoidensa seitsemännessä joukkue Sakura ja Naruto yhdessä tiimin TACA, joka perustettiin Sasuke lopettaa Jebeos yhdessä elpyminen neljä Hokagen.

  Naruto: anime osa vain ylimääräinen kopio puhumme ulkonäkö robottimaiset Naruto tekemät Orochimaru ja takavarikoi Akatsukin tottuneet saamaan Kyuubi on Naroto.coorika, Giobeogravr, vetää peto kymmenen hännän pintaan Janthoraki Chibeyha sitten rikkoo neljä Hokagen este ja alkaa hyökätä ja hyökätä Sasuke ja Naruto . Jokainen neljästä yritykset Hokagen epäonnistuvat satuttaa, mutta Naruto löytää erakko vaiheessa, että menetelmä taistelujen luonteesta osui Rasajan toisella avulla Hokagen Tobeerama.

Holy puu (Shingo): Kun hyökkää Neljännen Hokagen ja Naruto Obito, ne ovat parhaillaan Kyuubi ja ei lyödä häntä. Obito alkaa toteuttaa Naruto Costumes


 suunnitelman Tsokioma ääretön pyhä puu, joka on lopullinen elin Vuosipäivät, ja alkaa tappaa Chakra Shinobi ja tappaa heidät lähes imeä koko Chakra Naruto, ja sitten siirtyä pois pyhä puu käyttämällä toista Hokagen teknologia muuttuu heti.

Naruto ja Sasuke: Naruto ja Sasuke yhdistävät voimansa voittaa Obito tyyliin erakko. Näytelmiä Obito Naruto rooli erakko, kun Sasuke kuten Sasuke Sasuke kuten Sasuke miekka kuten Sasuke-tyyliin miekka, sitten kaksi joukkuetta yhdistyä ja Saski peitä Kyuubi kanssa Susanoo ja hyökätä Obito Saif Susanu ja ne tunkeutuvat puolustuksemme avulla heidän kollegansa akateemisen ja Vosalh legendaarinen miekka ja Bajus alkaa muokata sitä.

Muistoja Obito: Tämä kuvaa muistoja Obito noin nuoruutensa, hänen unelmansa Hokagen, mies Rennes, hänen muistoja hänen kollegansa Kakashi valmentaja Minato.

Merirosvot Peugeot: Naruto ja Sasuke ja lähimmäistensä ninja päässä liittouman joukot onnistuvat vapauttaa Peugeot Obito. Obito putoavat maahan ja Sasuke kääntyy Maali hänelle. Kakashi yhtäkkiä ilmestyy CONAE tappaa Obito, mutta neljäs Hokagen Minato pysäyttää hänet. Naruto ja Sasuke sitten menee auttamaan ensimmäistä Hokagen taistella Madara.