VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Naruto

Julkaistu: keskiviikko 19 huhtikuu, 2017Naruto (Japani: ト ト ト ja Balomaj: Naruto) on japanilainen manga sarja valmiiksi ja maalattu Masashi Kishimoto osoite. Tarina pyörii ninja Naruto Uzumaki teini, joka löysi itsensä Boria asukkaat kotikylän takia Alciobi, joka on sen sisällä, joten hän pisti vastapuolen saamaan otsikko Hokagen, koska otsikko johtaja kylässä ja vahvin ninja saadakseen kunnioitusta ja tunnustusta kaikille.

  Version manga ensimmäistä kertaa Japanissa vuonna 1999 Shueisha lukumäärän 43 viikoittain Shonen Jump. Se on johdettu pääasiassa koominen Shot Kishimoto, julkaistiin elokuussa / elokuussa 1997 Gomben Okammaru. Toistaiseksi on tuotettu 70 määriä manga Japanissa, on ateisti koko seitsemänkymmentä viime kansion manga [1]. Naruto sarja on yksi myydyin maailmassa, noin 100 miljoonaa kappaletta myytiin Japanissa.

  Pohjois-Amerikassa, Phys median lisensoitu manga ja julkaistu Englanti nopeaan Shonen Magazinen sekä jaksoja anime, elokuvia, ja suurin osa jaksoista lähetettiin UVa. Yhdysvalloissa useita kertoja sarjassa ilmestyi luetteloon amerikkalaisen kirjoista tänään ja voitti ateisti kymmenen kansio nimeltä Cowell vuonna 2006. Hän kehui seuraajia ketjun tasapaino taistelut ja komediaa, ja olivat vaikuttuneita ominaispiirteitä Naruto Costumes manga merkkiä Naruto.


  Myöhemmin, Tokio TV-studiot ja Perussa muuttui manga ja anime lähetysajasta Japanissa televisiossa Tokiossa 3. lokakuuta 2002. Ensimmäisten osan Naruto anime nimi ja koostuu 220 jaksoa. Toinen osa nimisenä Naruto 15. helmikuuta 2007 määrä jaksot tämän jakson lopussa 500 jaksot lisäksi versioon 9 elokuvien sarjassa Naruto ja useita jaksoja UVA. Se on annettu myös muita tuotteita, jotka liittyvät tähän sarjaan, kuten lyhyitä romaaneja, videopelit ja korttien vaihto.

  Kukka Centerin kopiointia Tässä anime arabiaksi. Jos kopiointi ensimmäisen 52 sen jakson ensimmäisellä kaudella ja tarjosi tilaa teho kanavalla ja mauste Tun vuonna 2009 yhdessä käynnistää pilotti ja kanavan ja tarjosi kolmannen kauden, kunnes oireet 130. pysähtynyt kriisin Syyriassa, joka puhkesi vuonna 2012, sisällissota. Yksiosainen miekka tulipalon ja kaikki saippuaoopperat, jotka ovat olleet tuolloin, mutta hän oli vain kutsuttu Detective Conan vain koska suuri suosio anime maailmassa arabimaihin. Videopalvelu rullalta Rapeat lisenssillä anime Naruto monissa maissa, mukaan lukien maat arabimaailman ja näyttö standardin ja korkeatasoista kääntää Englanti.