VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Naruto: Shippuden julkaistiin ensimmäisen Viz Pohjois-Amerikassa

Julkaistu: lauantai 25 maaliskuu, 2017

  Naruto (ナ ル ト?) On japanilainen manga sarja kirjoittanut ja kuvittanut Masashi Kishimoto. Se kertoo Naruto Uzumaki, nuoren ninja, joka etsii jatkuvasti tunnustamista ja unelmat tulossa Hokagen, ninja hänen kylä, joka on tunnustettu Naruto Costumes johtaja ja vahvin kaikkien. Sarja perustuu yhden laukauksen manga Kishimoto julkaistiin elokuussa 1997 numerossa Akamaru Jump.

  Naruto oli sarjana vuonna Weekly Shonen Jump lehden 43. kysymys 1999 50. kysymys 2014 kanssa luvut kerätään seitsemänkymmentä kaksi tankōbon volyymit Shueisha. Manga myöhemmin mukautettu osaksi televisio anime tuottama Studio Pierrot ja Aniplex. Se kantaesitettiin ympäri Japania maanpäällisessä TV Tokyo ja muut TX Network asemien 3. lokakuuta 2002. Ensimmäinen sarja kesti 220 jaksoa, kun taas Naruto: Shippuden, jatko Naruto Costumes alkuperäinen sarja, on tuuletettu lähtien 15. helmikuuta 2007. Lisäksi animesarja, Studio Pierrot on kehittänyt yksitoista elokuvia ja useita ova (Munasolujen). Muunlaiset kauppatavaraa kevyitä romaaneja, videopelit, ja kortteja kehittänyt useita yrityksiä.

  Viz Media on lisensoinut manga ja anime Pohjois-Amerikan tuotannossa. Viz sarjana Naruto heidän digitaalisessa Weekly Shonen Jump -lehden sekä julkaisemalla yksittäisiä määriä. Animesarja alkoi tuulettaa Yhdysvalloissa ja Kanadassa vuonna 2005, ja myöhemmin Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Australiassa vuonna 2006 ja 2007, vastaavasti. Kalvot, samoin kuin useimmat Ovas sarjasta, on myös julkaissut Viz, jossa ensimmäinen elokuva premiering Naruto Costumes elokuvateattereissa. Naruto: Shippuden julkaistiin ensimmäisen Viz Pohjois-Amerikassa syyskuussa 2009. Se lähetettiin Disney XD alussa lokakuussa samana vuonna ja Adult Swim n Toonami lohko tammikuussa 2014. Viz Media alkoi streaming molemmissa sarjoissa niiden suoratoistopalvelu Neon Alley joulukuussa 2012 mennessä.