VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Naruto Shippuden animesarja ja on jatko-osa sarjan Naruto anime.

Julkaistu: keskiviikko 19 huhtikuu, 2017  Anime alkoi 15. helmikuuta 2007 Japanin televisiokanava Tokiossa, joka oli rakennettu Naruto manga ja alkoi kahdeskymmeneskahdeksas tilavuus. Se sisältää seuraavat osat tarina: pelastus Kasakaji: seitsemäs joukkue alkaa suorittaa pelastus Gaara Naruto Kasakaji V ystävä käsi Akatsukin operaation, erityisesti sen jäsenten Dedira ja Sasori.

Sasuke ja Sai: sanoa kollega Naruto Sasuke joukkue (vanha joukkuetoveri) ja Sai (uusi kumppani alkuperäisestä Anbu) .althani kymmenen estävässä ninja (anime osa vain): Se kertoo muistoja Asuma Sarutobi yhtenä suojelijoita feodaalisen feodaalisen valtion tuleen. Hidan ja Kakazho: sanoo useamman joukkueen taistelevat Konohassa jotta Akatsukin jäsenille rikollisia Hidan ja Kakazho ja tappoi valmentaja Asuma Sarutobi.Three Naruto Costumes häntää (anime osa vain): hirviö kolme-pyrstö monet valtuuksien ilmestyi kuin Konoha Oorushimaro ja Akatsukin lopulta onnistuneet valtaamaan jäsentensä sille Dedira ja Tobi.oiqal jahtaa Sasuke myös tiimi, joka koostuu Naruto Konoha, Sakura, Sai, Chino, ja Hinata ja Kiba on Okammaru koira johti Kakashi ja Yamato on Aatachi. Tässä osassa, Sasuke tappaa veljensä Itachi kostoksi Oochiha.


Tsuchigomo Kengjitsu (osa anime vain): kertoo isäntä hännät tyyli hännän Outakata ja hänen tarinansa tyttö nimeltä Huhtaro tyyli riistää hänen has.Jiraiya: tappoi Jiraiya by Akatsukin Payne komentaja lähetystyöhön Jiraiya livahtaa piilotettuja sateessa kylässä kerätä tietoa Akatsukin ja sen johtaja. Vapauttaminen kertoo hyökkäyksen johtaja Akatsukin hänen ja Conan tuhoamaan Konoha omalle Naruto taistelemaan mänty, jossa hän hävisi Naruto käyttämällä tyyliä ja NSK ja sen avulla vuoren sammakko Miobuku.History Konoha (osa anime vain).

Viisi Kaga huippukokous istunto hallussa johtaja kylässä piilotettu pilvi Rakaji keskustelemaan nykytilanteesta maailmassa Ninja ja pysäyttää Akatsuki.

   Seikkailuja meressä (osa anime vain): Se kertoo matkan Naruto ja hänen ninja Konoha on eristetty saarelle, jossa hänet pidätettiin ja sieppasi Jenechuraki YAMATO mukaan Kabuto.

Jenechuraki: huippukokouksen jälkeen ja sodanjulistus, Kaga Naruto lukko ja Keller B, veljeni päätti saarella estää vihollisen pidättämisestä.